Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 17.11.2010 12:43:06
|
|
|
|
Heilie
|
Čau! Jaz sem pred kratkim vzela Carriwell pas Flexi-Belt in sem zadovoljna. Prišlo je hitro in plačala sem po povzetju.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 17.11.2010 12:49:45
|
|
|
|
glicinija
|
Pozdravljena! Javlja se ena ZELO zadovoljna uporabnica njihovih izdelkov . Modrčki za dojenje so perfektni, mehki, udobni, super opora, kar precej nas januark ga ima.... Imam še tisti okrasni pas za trebuh (ga praktično nonstop nosim, ker so mi puliji in ostali zgornji deli prekratki in si jih podaljšam s tem pasom), baby vac je itak zakon za čiščenje nosa (tak pravijo, sama sicer še nimam otrok ), pa zdaj sem naročila še sling. Sem ga itak imela namen nabaviti, tako da sem izkoristila akcijo... Tako da kar pogumno...
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 17.11.2010 13:41:27
|
|
|
|
ababanana
|
Tudi jaz imam njihove modrčke, superca so, bordo mi je še posebej všeč, pa tudi pralne blazinice za dojenje... Dostavljeno mi je bilo čez dva dni, plačilo po povzetju...
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 17.11.2010 15:12:32
|
|
|
|
Tretjedete
|
Še ena zadovoljna uporabnica modrčkov ....
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 18.11.2010 9:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sama bom januarja tretjič mamica , dojila oba otroka in v tem času sporbala kar prejceje modrčkov za dojenje... In res noben se ne more primerjati s tem od Carriwell . Ful je udoben, odlična opora,... Ga res več ne zamenjam... Ko se samo spomnim tistih mojih iz Mullerja, kjer me je šiv ribal direkt preko bravaice ... Lp
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 18.11.2010 9:47:46
|
|
|
|
darchy82
|
Tudi sama sem naročila preko da-da in sicer baby-vac in pralne blazinice za dojenje. Stvari sicer še niso sprobane, ker še čakamo ampak verjamem, da bom zadovoljna. Pa tudi dostava je res hitra.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 19.11.2010 9:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
O! Sama sicer že imam njihovm modrček in mi je odličen, zanima pa me, ali je katera naročila tale njihov slinh (Hoppediz)?? Se nagibam k nakupu, pa še znižano je trenutno, zanimajo pa me konkretne izkušnje??? Hvala vsem za mnenja...
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 19.11.2010 12:17:21
|
|
|
|
emina83
|
Hoppediz trakovi so eni izmed bolj znanih in kvalitetnih trakov na svetovnem tržišču, in ne samo evropskem. Mamice po celem svetu nosijo svoje dojenčke v njih. Tudi sama imam enega in sicer v barvi Lima, da-da sicer te barve nima, ampak vseeno, za božička si bom pa privoščila še enega izmed njih in sicer v barvi Acapulco-tudi te da-da ne drži, ampak ga bom naročila direktno prek hoppediz.de. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj, jaz sem svoja 2 lumpa ogromno prenosila v trakovih, pa tudi tega tretjega, ki je na poti, nameravam ravno tako imeti non stop blizu srčka, tudi po tem ko pride iz trebuščka. Lp
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 19.11.2010 20:01:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Emina83, najlepša hvala za tole informacijo . Sem ga kar naročila, mi je zelo všeč v barvi Salzburg; pa še privarčevala sem . Mi pa je tudi zelo blizu ta ideja o nošenju otroka, da je blizu srca tudi ko se rodi.... Lp
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 21.11.2010 11:02:12
|
|
|
|
jakobinka
|
Imam od njih skoraj vse kar ponujajo ravno iz razloga zadovoljstva. Izdelki so res višjega kakovostnega razreda, cene pa se mi zdijo zelo sprejemljive. Modrčka ne morem prehvalit, jih nosim že 2 meseca nonstop se mi zdi. So me pa razp. s to akcijo slingov, ker sem ga nabavila že pred tem Mamico jim vidim!!!
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 22.11.2010 12:22:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Da še jaz poročam... Glede na to, da sem itak hotla nabavit sling, sem ga kupila zdaj na akciji pri da-da; vzela pa sem še modrček, če vse tak hvalite . Danes dobila pošiljko in sem super, super zadovoljna Sling sem kupila v barvi PAris, taka lepa rdeča, ne preveč kričeča, material je res ful močn, v trgovini ne vem, če bi dobila takega. Pa tudi če bi ga, bi ga po vsej verjetnosti pošteno plačala, tak da glede šivanja doma... Zdaj pridno vadim zavezovanje Modrček je tudi fajn, bom vsekakor naročila še kakšnega....
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 22.11.2010 13:16:01
|
|
|
|
Teyla
|
A je poleg slinga še kakšna knjižica o različnih načinih zavezovanjain poteku le teh?
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 22.11.2010 13:29:42
|
|
|
|
emina83
|
Ja, zraven dobiš navodila (moja so v angleščini) v taki knjigici, ampak jaz sem si itak veliiiko več pomagala s TBW forumom in pa youtube filmčki, tako da si le malo poglej. Toliko je različnih vrst zavezovanja, odvisno tudi od dolžine traku, tako da veselo nošenje in sprobavanje.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 22.11.2010 13:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Teyla, zraven so priložena tudi res zelo natančna navodila za zavezovanje - cela knjigica. Je v angleščini, ampak tudi če ne obvladaš jezika, itak gledaš slike... Pa kot je rekla emina83, na youtube je ful filmčkov na to temo...
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 22.11.2010 14:33:08
|
|
|
|
Teyla
|
Hvala obema za odgovor. Moram še razmislit o nakupu. Z angleščino pa ne bo težav.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 22.11.2010 14:36:18 >
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 23.11.2010 20:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte mi povedati kako je glede številk modrčkov?? Ste naročale po tisti tabeli?? In velikosti štimajo?? Bi naročila, samo me zanima, ali naj se držim številk iz tabele... Vnaprej hvala.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 24.11.2010 8:38:08
|
|
|
|
bubyca
|
Naroči kar po tisti tabeli. JAz sem tako vzela in so mi modrčki kot uliti... Za pokušino sem vzela enega, potem pa naknadno še dva in so res vredni vsakega evra
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 27.11.2010 19:17:45
|
|
|
|
Bumbolina
|
Hoj! Še ena, ki je več kot zadovoljna z njihovimi izdelki... Pred kratkim sem rodila, modrček pa sem naročila že nekaj časa pred porodom, po tisti tabeli. In tudi ko je prišel naval mleka, je modrček super, ravno zaradi raztegljivosti... V drugi rundi sem naročila še enega, pa baby vac, razmišljam pa tudi o nakupu slinga... Tako da pohvale tudi z moje strani.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 29.11.2010 8:51:13
|
|
|
|
kakteja39
|
jaz sem pri njih zaenkrat kupila podaljške za hlače, kajti sem še bolj na začetku S tem sem zelo zadovoljna. Pa dostava je bila hitra. Jaz sem kot otrok, ko kaj naročim, sem potem takooo neučakana Res super da so takšni portali kot RR, da si lahko izmenjujeno mnenja in izkušnje. Glede na ostale pohvale uporabnic, že vem kje bom kupila preostalih nekaj potrebščin. Uspešen začetek delovnega tedna želim vsem ki ste v službah.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
briljantina
|
Tiste, ki ste kupile bombažne blazinice za dojenje? Je samo en par v kompletu?
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
darchy82
|
Pri blazinicah dobiš 3 pare, se pravi 6 blazinic. Jst sem zaenkrat naročila samo ene blazinice, ker imam doma še precej takih za enkratno uporabo, pa bom potem videla, katere se bolje obnesejo.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 5.12.2010 8:53:29
|
|
|
|
briljantina
|
Hvala darchy, študiram, če bi vzela 2 nedrčka, da bi imela poštnino zastonj. Samo se mi zdi, da oklevam med velikostjo in si ne upam dveh naročit, bom najbrž naknadno še enega, če se prsa po dojenju še kaj povečajo. Pred nosečnostjo sem imela B ali C, sedaj imam med D in E, zato se ne morem ravno odločit.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 5.12.2010 9:10:44
|
|
|
|
darchy82
|
Jst sem sicer modrček vzela pri Lisci, tako da ne vem kakšne so številke pri da-da, vem pa da je bilo o tem kar nekaj govora že pri januarkah. Mogoče ti bodo one znale pomagat glede velikosti. So pa vse ful navdušene nad modrčkom.
|
|
|
|
RE: Da-da spletni nakupovalni center 5.12.2010 9:14:43
|
|
|
|
briljantina
|
Sem brala nekaj ja, tud to, da so raztegljivi. Bom pogledala še malo naokoli, pa se odločila. Kako si drugače? Men te dni tako paše sladko, da sem se že parkrat ornk pregrešla, sicer cukr ni skočil v višave, upam pa, da se tudi v LJ na testu ne bo pokazal. Ne vem točno, kako to merijo. Ko sem bila nazadnje na kontroli, je ena rekla, da merijo za 10 dni za nazaj - kako je to mogoče, ne vem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?