Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
DOJENJE IN MENSTRUACIJA 14.8.2005 9:42:36
|
|
|
|
Titty
|
Nič,razen lekadola...sicer pa počakaj, saj po porodu je ponavadi M dosti manj boleča oz. se da zdržat brez zdravil...LP
|
|
|
|
DOJENJE IN MENSTRUACIJA 14.8.2005 9:43:18
|
|
|
|
eva1
|
Jst se isto sprašujem-včeraj sem dobila M, mali star 5 mesecev...zaenkrat bolečina še ni ptrhuda, le sp. del trebuha in v križu...upam, da mali ne bo zavračal dojenja-do sedaj ga ni! Vzemeš lahko lekadol in naklofen! Za druge pa ne vem, kako je med dojenjem!
|
|
|
|
DOJENJE IN MENSTRUACIJA 14.8.2005 9:48:16
|
|
|
|
alenkapk
|
Lahko vzameš Lekadol, Naklofen, Ketonal, Naprosyn, Nalgesin - vsaj tako so meni rekli, ko sem klicala v porodnišnico na odsek za novorojenčke. Sicer pa po porodu dobivaš Naklofen ali Ketonal tudi. Pa seveda čim manj. LP:muca:
|
|
|
|
DOJENJE IN MENSTRUACIJA 14.8.2005 10:44:06
|
|
|
|
pina colada
|
Jaz sem imela in imam zelo podobne probleme in bolečine (endometrioza), G mi je zdaj v času dojenja predpisal Buscopan. Niso tako močna, a vseeno pomagajo...malo "droge" še tako prav pride v teh dneh....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?