DOJENJE IN MENSTRUACIJA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ma&he -> DOJENJE IN MENSTRUACIJA (14.8.2005 8:56:07)

Danes sem dobila M in zdaj samo čakam kaj bo. Pred nosečnostjo sem imela ful hude bolečine tako da sem morala jemati ketonal(ostala zdravila niso pomagala). Zdaj pa ne vem kaj naj naredim saj tamalo še dojim (stara je 6 m). Katera zdravila lahko vzamem?

Titty -> DOJENJE IN MENSTRUACIJA (14.8.2005 9:42:36)

Nič,razen lekadola...sicer pa počakaj, saj po porodu je ponavadi M dosti manj boleča oz. se da zdržat brez zdravil...LP

eva1 -> DOJENJE IN MENSTRUACIJA (14.8.2005 9:43:18)

Jst se isto sprašujem-včeraj sem dobila M, mali star 5 mesecev...zaenkrat bolečina še ni ptrhuda, le sp. del trebuha in v križu...upam, da mali ne bo zavračal dojenja-do sedaj ga ni! Vzemeš lahko lekadol in naklofen! Za druge pa ne vem, kako je med dojenjem!

alenkapk -> DOJENJE IN MENSTRUACIJA (14.8.2005 9:48:16)

Lahko vzameš Lekadol, Naklofen, Ketonal, Naprosyn, Nalgesin - vsaj tako so meni rekli, ko sem klicala v porodnišnico na odsek za novorojenčke. Sicer pa po porodu dobivaš Naklofen ali Ketonal tudi. Pa seveda čim manj.

LP:muca:

pina colada -> DOJENJE IN MENSTRUACIJA (14.8.2005 10:44:06)

Jaz sem imela in imam zelo podobne probleme in bolečine (endometrioza), G mi je zdaj v času dojenja predpisal Buscopan. Niso tako močna, a vseeno pomagajo...malo "droge" še tako prav pride v teh dneh....

snežinka * -> DOJENJE IN MENSTRUACIJA (14.8.2005 11:06:33)

Jaz imam ledvične kolike in so mi med nosečnostjo v porodnišnici na 3 ure dajali direktno v žilo ketonal,naklofen,fortral kar je še močnejše kot tableta.in G. je reku, da lahko vzamem tudi nalgesin.

Sedaj polno dojim in so mi tudi predpisali naklofen.
Se sicer malo absorbira v mleko, ampak baje ne škodi.

Moj pikec se je rodil zdrav in tudi zdaj je O.K.,
razen zaprtja ki ga matra.

LP........S.:metulj:

Stran: [1]