|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DODAJANJE
11.10.2004 12:52:04   
maja24-2
Midve sva stari 3t in na mojo žalaost sva začeli dodajati še po dojenju, ali bi ji morala dajati tudi zapit, in kako naj vem da je žejna? V porodnišnici so trdili da če je otrok dojen da ničesar ne potrebuje, sedaj pa nevem ker po dojenju poje še 30 ml dodatka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DODAJANJE
11.10.2004 12:54:11   
dory
Danes ni vec pravilo, da naj dojeni otroci ne bi bili zejni....skuhaj malo caja in ji ga ponudi, ce bo zejna bo ze pila....tudi mi2 sva dodajala od samega zacetka...malo sva bila zbegana, zgubljena a sva se kaj kmalu naucila....moj nasvet...poslusaj svojega otrocka...ta ti bo dal najboljsi odgovor na vsa vprasanja :)

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DODAJANJE
11.10.2004 14:48:05   
kimi
Se strinjam s tejo:bravo:

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DODAJANJE
11.10.2004 15:11:33   
Anonimen
Tudi meni so rekli, da dojen otrok ne potrebuje čaja. In sem verjela,naš mali je pa en teden cele dneve in noči neutolažljivo jokal. Poskusila sem mu dati malo bebe čaja in je kar hlastal, tako je bil žejen. Takoj sem začela dodajati čajček. Od takrat imamo pri hiši dobrovoljčka :)

(odgovor članu maja24-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   DODAJANJE
11.10.2004 19:59:27   
Blanka77
Če misliš, da je tvoj otroček žejen, mu daj pit in ne poslušaj pametnih nsvetov. Ti veš, kaj je najbolje zanj. Lahko mu daš tudi samo prekuhano vodo, moja je čist nora nanjo.

LP

Blanka

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?