|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Džuveč
18.6.2009 14:02:55   
Sofi
Mi lahko prosim napišete kako naredite džuveč riž? Tako se mi lušta, pa rabim pomoč.
Hvala.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Džuveč
18.6.2009 14:13:10   
EMILY 3
jaz ga naredim takole...
na maščobi prepražim čebulo,blago prepražim.
zelenjavo narežem(paradižnik,paprika(rumena,rdeča,zelena),korenček,jajčevec)in še dodam grašek.vse skupaj po potrebi zalijem z vodo in dušim.od začimb dam vegeto in sol.na koncu dodam kečup in po potrebi malo einbrein fixa...in to je to.pri nas bo jutri za kosilouser posted image ...dober tek

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2009 14:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: EMILY 3

jaz ga naredim takole...
na maščobi prepražim čebulo,blago prepražim.
zelenjavo narežem(paradižnik,paprika(rumena,rdeča,zelena),korenček,jajčevec)in še dodam grašek.vse skupaj po potrebi zalijem z vodo in dušim.od začimb dam vegeto in sol.na koncu dodam kečup in po potrebi malo einbrein fixa...in to je to.pri nas bo jutri za kosilouser posted image ...dober tek

Brez riža user posted image

(odgovor članu EMILY 3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 14:20:46   
mateyka
einbrein fixa.

kaj je to?

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2009 19:21:53   
EMILY 3
z rižem bo.pa zraven zelena solata in kuhane hrenovke......

einbrein fix ti je bešamel,so taka zrna kot pri instant čaju.jih samo vsipaš not in pustiš da prevri.zelo fajn zadeva.jaz sem ga kupla v avstriji

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?