|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Couch surfing - izkušnje?
26.9.2009 23:09:20   
puppa
Vedno bolj me mika, da bi šla mal "potoavt" prek couch surfinga.

Malo sem razmišljala o novoletnih praznikih. Pa sploh ne vem -  a je to sploh možno tud čez praznike?

Tiste, ki ste že bile, prosim, povejte vaše izkušnje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Couch surfing - izkušnje?
27.9.2009 9:19:33   
TomTaylor
nimam sicer izkušenj s tovrstnim načinom potovanja, ampak mislim da bi tut med prazniki šlo, razen, če gostitelja ni doma, pa niti to ne bi smel bit problem. Sicer pa malo po netu pobrskaj...

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2009 13:58:37   
Green to Grow
Jaz sem gledala reportažo po tv in je kar fajn stvar. Samo, moraš pač biti na vse pripravljena. In fino je, če najdeš gostitelje čimbolj v centru mesta, ne pa v kakšnem predmestju, da si ne rabiš potem še glave razbijat, kako prit do centra, menjat 3 avtobuse ipd..

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2009 15:25:42   
luka jan
Sama se tega še nikdar nisem poslužila, imam pa prijateljico ki na ta način potuje že kakšno leto. Vem da si prej vse preko neta zorganizira in potem ponavadi potuje par mesecev skupaj. Zaenkrat še nima slabih izkušenj, na ta način je našla tudi nekaj zelo dobrih frednov. Kot mi je razlagala so bivanjske razmere zelo različne, od res čisto majhnih sobic do skoraj app.
Je pa baje po svetu tega zelo veliko, predvsem v Ameriki jih je ful veliko.

Če se boš odločila za takšno potovanje ti želim veliko sreče in couch sosedov.user posted image

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2009 21:44:21   
tins
Sem že sprobala, pa nažalost nimam dobre izkušnje: preko mailov smo se s fantom lepo ujeli, vse zmenili, vse OK, ampak stanovanje je bilo pa katastrofa od katastrofe, kar se tiče čistoče (pa nisem kakšen občutljivček, ampak model pomoje v življenju ni čistil stanovanja...). Tko da moreš bit kar pripravljen na vse :)
Drgač bom pomoje še probala kam it na to varijanto, ampak drugič raje h kakšni dečvi, če se bo dal :)

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?