Couch surfing - izkušnje? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

puppa -> Couch surfing - izkušnje? (26.9.2009 23:09:20)

Vedno bolj me mika, da bi šla mal "potoavt" prek couch surfinga.

Malo sem razmišljala o novoletnih praznikih. Pa sploh ne vem -  a je to sploh možno tud čez praznike?

Tiste, ki ste že bile, prosim, povejte vaše izkušnje.

TomTaylor -> RE: Couch surfing - izkušnje? (27.9.2009 9:19:33)

nimam sicer izkušenj s tovrstnim načinom potovanja, ampak mislim da bi tut med prazniki šlo, razen, če gostitelja ni doma, pa niti to ne bi smel bit problem. Sicer pa malo po netu pobrskaj...

Green to Grow -> RE: Couch surfing - izkušnje? (27.9.2009 13:58:37)

Jaz sem gledala reportažo po tv in je kar fajn stvar. Samo, moraš pač biti na vse pripravljena. In fino je, če najdeš gostitelje čimbolj v centru mesta, ne pa v kakšnem predmestju, da si ne rabiš potem še glave razbijat, kako prit do centra, menjat 3 avtobuse ipd..

luka jan -> RE: Couch surfing - izkušnje? (27.9.2009 15:25:42)

Sama se tega še nikdar nisem poslužila, imam pa prijateljico ki na ta način potuje že kakšno leto. Vem da si prej vse preko neta zorganizira in potem ponavadi potuje par mesecev skupaj. Zaenkrat še nima slabih izkušenj, na ta način je našla tudi nekaj zelo dobrih frednov. Kot mi je razlagala so bivanjske razmere zelo različne, od res čisto majhnih sobic do skoraj app.
Je pa baje po svetu tega zelo veliko, predvsem v Ameriki jih je ful veliko.

Če se boš odločila za takšno potovanje ti želim veliko sreče in couch sosedov.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tins -> RE: Couch surfing - izkušnje? (27.9.2009 21:44:21)

Sem že sprobala, pa nažalost nimam dobre izkušnje: preko mailov smo se s fantom lepo ujeli, vse zmenili, vse OK, ampak stanovanje je bilo pa katastrofa od katastrofe, kar se tiče čistoče (pa nisem kakšen občutljivček, ampak model pomoje v življenju ni čistil stanovanja...). Tko da moreš bit kar pripravljen na vse :)
Drgač bom pomoje še probala kam it na to varijanto, ampak drugič raje h kakšni dečvi, če se bo dal :)

Stran: [1]