Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Copatki Superfit št. 19 10.10.2008 12:56:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Prosim, če mi lahko napišete kje v Ljubljani bi lahko kupila copatke Superfit št. 19? Sem bila včeraj na Rudniku v Humanicu (imajo samo velike številke), v Daichmanu (nimajo), danes bi šla pa pogledat še v Massa (kej veste, če imajo tam take male številke)? Superfitke pa sem izbrala, ker jih na forumu zelo pohvalite, rabimo jih pa za v vrtec čez 1 teden, tako da se kr malo že mudi. Doma imamo Shoo Shoos, s katerimi smo ful zadovoljni in bi ji najraje te dala tudi za v vrtec, ampak otroci uporabljajo umivalnico (sicer ne sami, pa vendar se lahko zgodi, da je po tleh mokro) ti copatki pa žal na podplatu nimajo nobene zaščite. Če ste zadovoljne še s katerimi drugimi copatki, mi prosim napišite firmo in kje ste jih kupile (morajo pa biti mehke, upogljive, skratka take, da se otrok v njih ne lomi, ker naša še ne hodi). Hvala za odgovore in lp!
|
|
|
|
RE: Copatki Superfit št. 19 10.10.2008 13:19:38
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem jih vedno dobila v massu v MC Šiška.
|
|
|
|
RE: Copatki Superfit št. 19 10.10.2008 17:50:57
|
|
|
|
gajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Jaz sem jih vedno dobila v massu v MC Šiška. Jaz sem jih ravno tu danes gledala, sem videla 18 in 20, verjetno imajo tudi 19. Imajo veliko izbiro teh copatkov.
|
|
|
|
RE: Copatki Superfit št. 19 10.10.2008 18:27:27
|
|
|
|
tabi
|
naša ima 18 cifro in sva jih 2 dni nazaj kupile v Massu(med citijem in halo A) v Btc imajo izbire kolker češ tut s številkami
|
|
RE: Copatki Superfit št. 19 10.10.2008 20:45:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce hvala za odgovore, sm jih tud jst dons popoldne dubla v Massu v Btc-ju , vzeli pa smo št. 18. so ful lušni, upam da jih bo v vrtcu rada nosila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?