|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Copatki Superfit št. 19
10.10.2008 12:56:22   
Anonimen
Pozdravljene!   Prosim, če mi lahko napišete kje v Ljubljani bi lahko kupila copatke Superfit št. 19? Sem bila včeraj na Rudniku v Humanicu (imajo samo velike številke), v Daichmanu (nimajo), danes bi šla pa pogledat še v Massa (kej veste, če imajo tam take male številke)?   Superfitke pa sem izbrala, ker jih na forumu zelo pohvalite, rabimo jih pa za v vrtec čez 1 teden, tako da se kr malo že mudi. Doma imamo Shoo Shoos, s katerimi smo ful zadovoljni in bi ji najraje te dala tudi za v vrtec, ampak otroci uporabljajo umivalnico (sicer ne sami, pa vendar se lahko zgodi, da je po tleh mokro) ti copatki pa žal na podplatu nimajo nobene zaščite. Če ste zadovoljne še s katerimi drugimi copatki, mi prosim napišite firmo in kje ste jih kupile (morajo pa biti mehke, upogljive, skratka take, da se otrok v njih ne lomi, ker naša še ne hodi).   Hvala za odgovore in lp!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Copatki Superfit št. 19
10.10.2008 13:19:38   
Naja30
Jaz sem jih vedno dobila v massu v MC Šiška.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2008 17:50:57   
gajči

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Jaz sem jih vedno dobila v massu v MC Šiška.

Jaz sem jih ravno tu danes gledala, sem videla 18 in 20, verjetno imajo tudi 19. Imajo veliko izbiro teh copatkov.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2008 18:27:27   
tabi
naša ima 18 cifro in sva jih 2 dni nazaj kupile v Massu(med citijem in halo A) v Btc imajo izbire kolker češ tut s številkamiuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.10.2008 20:16:08   
mojčca
Če kaj hodiš v Kranj, ti jih jaz lahko dam. Imam skoraj čisto nove, so modre barve, pa jih naš otroček ni hotel nositi, tako da nam ležijo v omari.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.10.2008 20:45:52   
Anonimen
Punce hvala za odgovore, sm jih tud jst dons popoldne dubla v Massu v Btc-ju user posted image , vzeli pa smo št. 18. so ful lušni, upam da jih bo v vrtcu rada nosila. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?