|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Concord trimax
15.9.2007 18:51:42   
Barči78
Zakaj nekje piše, da je od 9 - 18 kg, drugje pa od 9 - 36 kg? A sta to dva različna stola?

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Concord trimax
15.9.2007 19:07:24   
Maja22
tudi jaz sem zmedena. mi smo ga kupili ravno zato, ker je pisalo, da je do 36 kg in potem smo kupili se enkega za drugega otroka. kasneje sem nekje (mislim, da v motoreviji) zasledila, da so bili včasih ti stoli klasificirani za do 36 kg zdaj pa samo do 18 kg. ne vem pa, ali to velja za vse modele (tudi stare), ker se je npr. spremenil standard oz. zakon, ali pa so samo novejši modeli trimaxa spremenjeni in zanje to ne velja. druga stvar, ki pa sem jo tudi nekje zasledila, pa je, da se ti stoli dajo preoblikovati, ampak moraš kupiti nek dodatek. mogoče je pa v tem fora, da so sami po sebi do 18 kg, če pa kupiš še tisti dodatek, pa do 36 kg. ampak, kot že rečeno, tudi jaz sem zmedena in če kdo ve kaj več, bi bila zelo vesela.


(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Concord trimax
15.9.2007 19:12:28   
Erdbeere
če ima naslonjalo je do 18kg, če pa odstraniš naslonjalo, potem pa dobiš v bistvu jahača in je do 36 kg..vsaj meni je tako znano user posted image

(odgovor članu Maja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Concord trimax
15.9.2007 20:34:03   
Tinca7
Tudi sama imam ta problem. Imam namreč kar tri take stolčke in vse sem kupila, ko je na njih pisalo do 36. Zdaj pa povsod piše le 18. In sem šla vprašat v Pikapolonico (uradni zastopnik) in so mi razložili, da ne moraš kar tako dat dol naslonjala, ampak moraš dokupit neko reč, ki se jo potem da na jahača. In zato je zdej pišejo da je do 18. To pa velja za vse modele (ne glede na starost)! Vse skupaj se mi zdi ena velika potegavščina, saj so jih takrat prodajali do 36. Ubistvu pa mi prodajalka ni znala kaj več povedat. Želela sem namreč, da mi zastonj dajo tiste user posted image  dodatke, saj je bila njihova napaka, da so tako oglaševali in prodajali. Seveda ni bilo od tega nič.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Concord trimax
16.9.2007 6:59:08   
Matjaz74
Tudi mi imamo ta sedež. Sam sedež je do 18 kg; če pa odstraniš naslonjalo in dokupiš drugega potem pa se sedež spremeni v sedež za otroke do 36 kg (na koncu lahko imaš le jahača).
Zato je tudi na sedalnem delu napisano 9-36 kg, na naslonjalu pa pa le do 18 kg.
Kupili smo ga v Pikapolonici na Taboru v Mariboru in je prodajalka točno vedla povedati za kaj gre pri teh kilogramih (čeprav sem ta sedež poznal so tudi mene ti napisi zmedli). Edino kar jim gre zamerit je to, da ne vedo točno povedat kolik je strošek dodatnega naslonjala (vsaj pred letom dni niso vedeli).


LP


Matjaž

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?