Concord trimax (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Barči78 -> Concord trimax (15.9.2007 18:51:42)

Zakaj nekje piše, da je od 9 - 18 kg, drugje pa od 9 - 36 kg? A sta to dva različna stola?

Maja22 -> RE: Concord trimax (15.9.2007 19:07:24)

tudi jaz sem zmedena. mi smo ga kupili ravno zato, ker je pisalo, da je do 36 kg in potem smo kupili se enkega za drugega otroka. kasneje sem nekje (mislim, da v motoreviji) zasledila, da so bili včasih ti stoli klasificirani za do 36 kg zdaj pa samo do 18 kg. ne vem pa, ali to velja za vse modele (tudi stare), ker se je npr. spremenil standard oz. zakon, ali pa so samo novejši modeli trimaxa spremenjeni in zanje to ne velja. druga stvar, ki pa sem jo tudi nekje zasledila, pa je, da se ti stoli dajo preoblikovati, ampak moraš kupiti nek dodatek. mogoče je pa v tem fora, da so sami po sebi do 18 kg, če pa kupiš še tisti dodatek, pa do 36 kg. ampak, kot že rečeno, tudi jaz sem zmedena in če kdo ve kaj več, bi bila zelo vesela.

Erdbeere -> RE: Concord trimax (15.9.2007 19:12:28)

če ima naslonjalo je do 18kg, če pa odstraniš naslonjalo, potem pa dobiš v bistvu jahača in je do 36 kg..vsaj meni je tako znano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tinca7 -> RE: Concord trimax (15.9.2007 20:34:03)

Tudi sama imam ta problem. Imam namreč kar tri take stolčke in vse sem kupila, ko je na njih pisalo do 36. Zdaj pa povsod piše le 18. In sem šla vprašat v Pikapolonico (uradni zastopnik) in so mi razložili, da ne moraš kar tako dat dol naslonjala, ampak moraš dokupit neko reč, ki se jo potem da na jahača. In zato je zdej pišejo da je do 18. To pa velja za vse modele (ne glede na starost)! Vse skupaj se mi zdi ena velika potegavščina, saj so jih takrat prodajali do 36. Ubistvu pa mi prodajalka ni znala kaj več povedat. Želela sem namreč, da mi zastonj dajo tiste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] dodatke, saj je bila njihova napaka, da so tako oglaševali in prodajali. Seveda ni bilo od tega nič.

Matjaz74 -> RE: Concord trimax (16.9.2007 6:59:08)

Tudi mi imamo ta sedež. Sam sedež je do 18 kg; če pa odstraniš naslonjalo in dokupiš drugega potem pa se sedež spremeni v sedež za otroke do 36 kg (na koncu lahko imaš le jahača).
Zato je tudi na sedalnem delu napisano 9-36 kg, na naslonjalu pa pa le do 18 kg.
Kupili smo ga v Pikapolonici na Taboru v Mariboru in je prodajalka točno vedla povedati za kaj gre pri teh kilogramih (čeprav sem ta sedež poznal so tudi mene ti napisi zmedli). Edino kar jim gre zamerit je to, da ne vedo točno povedat kolik je strošek dodatnega naslonjala (vsaj pred letom dni niso vedeli).

LP

Matjaž

Stran: [1]