Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Cepljenje proti klopnemu meningitisu 19.3.2007 21:23:41
|
|
|
|
štorkljica
|
Zanima me ste kere, ki ste cepile proti klopnemu meningitisu, koliko stane in ali so kaki stranski učinki? Sama se nagibam k temu, da bi hčerkico enkrat cepila, sedaj je stara 5,5 mesecev, pa nevem kdaj cepit. Sicer smo taki da dosti hodimo v naravo, tudi v gozdove, smo pohodniki in me je zelo strah te bolezni ker posledice so lahko res hude. Po eni strani pa nevem, ta cepiva so varna ali niso,... No v glavnem kera ma izkušnje naj se mi javi. Zanimajo me mnenja ZA in PROTI!
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti klopnemu meningitisu 19.3.2007 21:26:36
|
|
|
|
cicido
|
Cepljenje stane 26 eur, otrok mora biti star eno leto. Naso Ulo grem prvic cepit 6. aprila, junija bo stara 2 leti.
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti klopnemu meningitisu 20.3.2007 7:49:01
|
|
|
|
mala
|
sin je bil cepljen okrog leta in pol, hči bomo pa tudi dali jeseni-stara bo pa čez dve leti...glede stranskih učinkov ne vem kaj bi lahko bilo...dobi pa tri doze...
|
|
RE: Cepljenje proti klopnemu meningitisu 20.3.2007 8:52:32
|
|
|
|
asso
|
Jaz sem našo 2,4 letnico cepla pred pol meseca. Cena je 20€ na dozo (3 doze). Jaz sem za, stranski učinki so lahko takšni kot pri vsakem cepljenju...
|
|
RE: Cepljenje proti klopnemu meningitisu 20.3.2007 10:33:53
|
|
|
|
štorkljica
|
Ja pol pa itak moram do drugega leta počakat, ker sem nekje zasledila, da je prvo dozo najbolje dati v pozni jeseni ali pozimi, sicer nevem če to drži. Doze pa niso glih drage....sem pričakovala več kot pri Rotarixu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?