Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 8.11.2005 14:12:41
|
|
|
|
fricka
|
Če misliš Martinovo, potem mora bit kakšna potica. Npr. potratna je zelo dobra, malo nenavadna in efektna.
|
|
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 8.11.2005 16:05:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse, kar mi pade na pamet. Pa gremo: - masleni obročki - rozinovi piškoti - cimetove cigare - marmorni kolač - bounty - 2 vrsti kokosovega peciva - bosanska pita - jabolčna pita - tiramisu - štrudelj - čupavci - rum kroglice - rafaelo - muffini taki ali drugačni - .......... Če želiš kakšne recepte, ti samo reci.
|
|
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 8.11.2005 17:52:50
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz že komaj čakam! Čez kakšna dva tedna bomo spekli medenjake, jih dali v kovinske škatle skupaj s kakšno lupino pomaranče, da bodo hitro mehki. Ponavadi spečemo še kakšne kukije, orehove rogljičke, kakšne navadne piškote, ki jih izdelata otroka. Obožujemo tudi marcipan, zato naredim ali marcipanovo potico ali pa kocke z marcipanom.
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 8.11.2005 23:04:45
|
|
|
|
miševi
|
Za Martinovo naj bi bila praviloma kostanjeva torta. Za Miklavža - pečeni parkeljni ali putke. Za božič in novo leto - marmeladne oči, janeževi upognjenci, nabrizgani piškoti (s tistim avtomatom) in obvezno domača orehova potica, za novo leto še kakšna rolada.
|
|
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 9.11.2005 8:48:00
|
|
|
|
dory
|
- masleni obročki - cimetove cigare - bounty - čupavci ( kaj pa je to) hmmmmmmmmmmmmmmmm Ja dej ce se ti da recepte za tole..plosm plosm...ful mi dobro zvenijo cimetove cigare...v bozicnem casu mora pri nas vsaj malo disati po cimetu :) hvala ti
|
|
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 10.11.2005 11:16:22
|
|
|
|
dory
|
naj naj hvala ti blacky
|
|
|
|
RE: Cas blizajocih se praznikov... 10.11.2005 22:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja. in ostale punce, recepte za peciva bom objavila kar pod novo temo, da jih bo videlo še več punc, OK? Se vidimo tam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?