|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez v MB
8.8.2011 15:09:06   
daka
Mene pa zanima,kakšen je postopek za dogovor v MB porodnišnici ko dobiš od ginekologa napotnico s priporočilom?Bolj me zanima kako gre ,ko prihajaš od "zunaj"(zdravstveni dom).Kdaj dobiš datum?Hvala za kakršnokoli informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Carski rez v MB
9.8.2011 8:37:58   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: daka

Mene pa zanima,kakšen je postopek za dogovor v MB porodnišnici ko dobiš od ginekologa napotnico s priporočilom?Bolj me zanima kako gre ,ko prihajaš od "zunaj"(zdravstveni dom).Kdaj dobiš datum?Hvala za kakršnokoli informacijo.

Moja kolegica je imela napotnico s priporočilom (osebna G v ZD). Na pregledu je imela dr- Žebeljana, ki jo je tako nadrl, da pač ni vzroka za CR. Ko je šlo zares je seveda pristala v porodni sobi, porod ni napredoval, kljub temu so jo pustili, zvečer pa se je dr. Žebeljan vseeno odločil za CR.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.8.2011 10:10:40   
daka
Hvala za odgovor.Moje ptetekla 2 poroda nisem opisovala sta se oba končala z zastojem poroda in sledil je CR.O odnosih do porodnic pa raje nebi .Bom videla drugi teden kaj se zmenim.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.8.2011 13:24:52   
pomar*ANČA*
da ne bom odpirala nove teme, bom tukaj malce zasmetila, kako pa je z tem v ljubljani?

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2011 15:34:18   
malamala
V MB je tako:
Po 2 CR tretji itak ni vprašljiv, to tako veš. Pri meni je bilo tako, da sem normalno začela hodit na CTG (z napotnico), po CTG pa imaš posvet z zdravnikom. Tam izveš, kdaj se boste dogovorili za datum in te opozorijo, da moraš v primeru kakršnihkoli popadkov ali otrdevanja trebuha (kot popadki) takoj prit v bolnico. Jaz se več nisem dogovarjala za datum, ker sem dobila prej popadke - če se popadki ne ustavijo, takoj naredijo CR. Pred CR se dogovoriš tudi glede narkoze - če želiš polno ali spinalno.
Če te še kaj zanima, kar vprašaj.

(odgovor članu daka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.8.2011 18:48:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malamala

V MB je tako:
Po 2 CR tretji itak ni vprašljiv, to tako veš.

Saj ne sprašuje za tretji porod user posted image
Pa vedno se tudi ne moreš dogovorit. Kot je že zapisala tosja je možno, da te kljub napotnici osebnega ginekologa na posvetu zavrnejo.

(odgovor članu malamala)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.8.2011 18:51:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: daka

Hvala za odgovor.Moje ptetekla 2 poroda nisem opisovala sta se oba končala z zastojem poroda in sledil je CR.O odnosih do porodnic pa raje nebi .Bom videla drugi teden kaj se zmenim.

Se opravičujem , ker sem spregledala ta post.
Čudi me, da glede na dva CR, ki si jih imela ti  tvoj osebni ginekolog ni povedal, da bo tudi tvoj tretji porod CR.
Moja G mi je namreč po prvem porodu z zastojem in CR povedala, da bo tudi naslednji porod s CR.

(odgovor članu daka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?