|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 21:10:55   
HuAnita
Haj, pišem v imenu best frendice, ki bo imela carski rez. Rekli so ji, naj pride v sredo, ker baje pri njem ne čakajo na popadke. Zanima me, če je to res? (Meni je bilo ful hecno, da te 'naročijo' na porod...)

Hvala,
Hu:hudicek:Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 21:19:16   
jagoda
Jaz sem bila tudi naročena na CR. V bistvu je prav fajn. Nobene panike... Lepo se zrihtaš, pofotkaš in greš rodit. :bravo::bravo::bravo: Tudi jaz nisem smela dobit popadkov, ker imam zaradi operacije na maternici stanjšano steno in je vprašanje, če bi prenesla popadke. :ups:

Bomo pa držali pesti v sredo! A bo imela splošno anestezijo al epiduralno?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 21:22:16   
HuAnita
????? Tega pa ne vem, jo moram vprašat - ampak mislim, da ne epiduralno...

Tx,

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 21:27:23   
jagoda
Jaz sem imela epiduralno in mi je blo super, ker sem lahk slišala Adama, ko je prvič zajokal. Pa še ne boli te potem toliko, ker epiduralna počasi popušča, hkrati pa ti že začnejo dajati infuzijo proti bolečinem, tak da je prav fajn.

Priporočam, če se še lahko zmeni!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 21:48:01   
KIRA
meni so rekli, da bom v 90% imela CR, da pa bojo dokončno odliočili v bolnici. en dan pred rokom sem morala notri, pa so me kar tam obrdžali..

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 23:17:32   
andrejaz
Tudi mene so naročili na porod - bila sem 4 dni čez rok in malo odprta, drugače pa nobenih drugih znakov. Aja, naročili pa so me v petek za v ponedeljek.
Dali so mi pa umetne popadke in ker po naravni poti ni šlo, sem šla potem na CR.
:sloncek:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Carski rez - naročeno?
26.12.2004 23:20:26   
tjaga
Ker sem imela obakrat carski rez, bi bila v primeru tretje nosečnosti naročena na carski rez. Vsaj tako so mi rekli.
So mi pa prvič naredili carskega po sedmih urah in pol, drugega pa po šestih.
LP,
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Carski rez - naročeno?
27.12.2004 9:08:43   
darjatimci
Ja je res, da naročajo za CR, to pa zato, da imajo malo splanirano zaradi anestezije.Razen v primerih,ko se za carski rez odločijo na hitro.
LP, Darja in srečno!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Carski rez - naročeno?
29.12.2004 10:35:41   
Lunca1
HuAnita, na porod te lahko naročijo, tudi če rodiš normalno, na samo pri CR. Vsaj mene so, no v bistvu mi je G namignil že v torek, v četrtek pa gas, umetne popadke in gremo.

lp Lunca

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?