Carski rez - naročeno? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

HuAnita -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 21:10:55)

Haj, pišem v imenu best frendice, ki bo imela carski rez. Rekli so ji, naj pride v sredo, ker baje pri njem ne čakajo na popadke. Zanima me, če je to res? (Meni je bilo ful hecno, da te 'naročijo' na porod...)

Hvala,
Hu:hudicek:Anita

jagoda -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 21:19:16)

Jaz sem bila tudi naročena na CR. V bistvu je prav fajn. Nobene panike... Lepo se zrihtaš, pofotkaš in greš rodit. :bravo::bravo::bravo: Tudi jaz nisem smela dobit popadkov, ker imam zaradi operacije na maternici stanjšano steno in je vprašanje, če bi prenesla popadke. :ups:

Bomo pa držali pesti v sredo! A bo imela splošno anestezijo al epiduralno?

HuAnita -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 21:22:16)

????? Tega pa ne vem, jo moram vprašat - ampak mislim, da ne epiduralno...

Tx,

Hu:hudicek:Anita

jagoda -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 21:27:23)

Jaz sem imela epiduralno in mi je blo super, ker sem lahk slišala Adama, ko je prvič zajokal. Pa še ne boli te potem toliko, ker epiduralna počasi popušča, hkrati pa ti že začnejo dajati infuzijo proti bolečinem, tak da je prav fajn.

Priporočam, če se še lahko zmeni!

KIRA -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 21:48:01)

meni so rekli, da bom v 90% imela CR, da pa bojo dokončno odliočili v bolnici. en dan pred rokom sem morala notri, pa so me kar tam obrdžali..

andrejaz -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 23:17:32)

Tudi mene so naročili na porod - bila sem 4 dni čez rok in malo odprta, drugače pa nobenih drugih znakov. Aja, naročili pa so me v petek za v ponedeljek.
Dali so mi pa umetne popadke in ker po naravni poti ni šlo, sem šla potem na CR.
:sloncek:

tjaga -> Carski rez - naročeno? (26.12.2004 23:20:26)

Ker sem imela obakrat carski rez, bi bila v primeru tretje nosečnosti naročena na carski rez. Vsaj tako so mi rekli.
So mi pa prvič naredili carskega po sedmih urah in pol, drugega pa po šestih.
LP,
Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

darjatimci -> Carski rez - naročeno? (27.12.2004 9:08:43)

Ja je res, da naročajo za CR, to pa zato, da imajo malo splanirano zaradi anestezije.Razen v primerih,ko se za carski rez odločijo na hitro.
LP, Darja in srečno!

Lunca1 -> Carski rez - naročeno? (29.12.2004 10:35:41)

HuAnita, na porod te lahko naročijo, tudi če rodiš normalno, na samo pri CR. Vsaj mene so, no v bistvu mi je G namignil že v torek, v četrtek pa gas, umetne popadke in gremo.

lp Lunca

Stran: [1]