|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 9:50:19   
Enolla
 
No, sem že včeraj nekaj sčmažila: goveji zrezki v čebulni omaki, kus kus in skleda solate s fižolom in česnom.

Danes pa bo verjetno cvetačna kremna juha (k se mi glih ena glava cvetače kotali v hladilniku) in zdraven bi še malček tortelinov s kakšno sirovo omako ali pa kakšen vaš predlog?

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 10:13:12   
mojsoncek
Jaz bom danes jedla pri teti (kaj bo se ne vem), ko bom sla po tamalega. Mozek bo dobil pa sarmo na mizo.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 11:47:31   
gumbek
Sarma se kuha pa pire bo zraven....

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 11:54:48   
OliveOyl
krvavice,tenstano zelje,ajdovi žganci+ocvirki
dietno kosilo user posted image

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 12:02:11   
Jablana
mnjam - žganci, zelje ...
še nikoli nisem kaj takega skuhala. bo treba začeti - in še zimski čas je kot nalašč za to.
včeraj je bila na mizi rižota s piščančkom, korenčkom in bučkami.
za danes še ni ideje - nekaj na hitro, mogoče na žlico. kakšen predlog?


(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 12:15:46   
Anonimen
goveja juha, pišč. zrezki in tenstan krompir

(odgovor članu Jablana)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 12:17:41   
qwasy
kisla repa in krvavice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 12:59:19   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Jablana

za danes še ni ideje - nekaj na hitro, mogoče na žlico. kakšen predlog?


fizolova minestra user posted image


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Jablana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 13:31:14   
tosja
Piščančji paprikaš, testenine al pire user posted image , pa skleda zelene solate! user posted image

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 13:34:12   
Anonimen
Ajmuht.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 19:12:19   
Barbs
Ekola. Enolla, pokorno javljam : pariči, zelena solata, krajcar...( bila predolgo z doma, da bi blo kaj drugega)user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 19:13:48   
Strawberrie Cherrie
francoska in piščančji medaljoni

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
19.12.2007 19:14:09   
Anonimen
Ajdova kaša.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 8:42:26   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ajmuht.


user posted image To je najbrž ajmoht po naše user posted image !

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 8:43:33   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Ajdova kaša.


Če se ti da, povej kako si jo naredila - in s čim polila ali je bila na suho.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 8:45:59   
Peteršilj
ali pa ejnmošč po naše

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 8:48:35   
Enolla
Včeraj sem naredila torteline z eno zanimivo prilogo - polivko na suho. Na rahlo segretem oljčnem olju sem segrela pršut in ko je začel spreminjati barvo v bolj svetlo roza sem dodala sesekljan peteršilj in česen in eno žlico kar tiste vode v kateri so se kuhali tortelini. Ko so bili kuhani sem jih dodala k pršutu in malo pomešala ter dala na krožnik in potresla s frišn ribanim parmezanom .

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 10:05:00   
Anonimen
Enolla Mi damo gor ponavadi še smetano ma ne rastlinsko ono za kuhanje ali pa navadno. Potem je full dobro

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 12:31:36   
eva1
mi smo imeli včeraj rižoto in rdečo peso, danes pa bodo dunajski in krompir al pa testenine s tunino in koruzo-se še ne morm odločit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 13:28:41   
solatja
testenine v pečici, ampak bom mal eksperimentirala, ker nimam kisle smetane, pa šunke ... hm, tud bešamela ni... user posted image

_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 13:36:17   
2.2.
kislo zelje, krompir, krvavice, zame pa pečenice

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 15:42:21   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: solatja
hm, tud bešamela ni... user posted image


kako ni besamela, kaj nimas malo mascobe, mleka in moke?

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
20.12.2007 15:53:11   
Strawberrie Cherrie
zvečer bom dragemu naredila letančke pa riž, mali je jedel pretlačen krompir pa en mal piščančka, jaz sem imela pa 2kajzrciuser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
21.12.2007 9:12:08   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

zvečer bom dragemu naredila letančke pa riž, mali je jedel pretlačen krompir pa en mal piščančka, jaz sem imela pa 2kajzrciuser posted image


Čisto en majčken prevod, prosimuser posted image user posted image .

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Burja je odpihala svoje - gremo kuhat
21.12.2007 11:25:54   
TIA22
mi lahko nekdo pojasni, kaj je to KUS KUS????????????

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?