|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Buhteljni
16.1.2009 9:53:24   
wing
Kako jih zvijete, da marmelada pri peki ne steče ven? Jih enostavno zrolate in stisnete krajce, ali kako drugače? Na kulinariki sem brala o nekem pregibanju na polovice in še natouser posted image ....eh komplicirano, še razložit ne znam. Prosim za kak nasvet.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Buhteljni
16.1.2009 9:58:59   
*Ema*
Ko testo narežem na kvadrate, okoli namažem z beljakom, potem pa stranice stisnem skupaj. Tako ti marmelada ne bo ušla.

_____________________________

Ne sodi drugih po sebi, kaj lahko se zgodi, da bo na koncu sojeno tebi.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Buhteljni
16.1.2009 10:00:16   
katra55
Jaz jih delam tako:
http://solske-sestre.rkc.si/?id=167
Je preprosto in marmelada ne teče ven.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Buhteljni
16.1.2009 10:03:51   
wing
No, ravno ta recept sem gledala med drugimi. Meni tole zvijanje ni jasno......marmeladao na sredo, potem polovičke čez marmelado in potem kontra zaviješ, ali kako?

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Buhteljni
16.1.2009 10:07:04   
katra55
Ja marmelado daš na sredino, potem dve stranici spojiš nad marmelado in nato še drugi dve.

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Buhteljni
16.1.2009 10:10:24   
wing
A tako...Saj sem poskusila mislit na to, pa se mi je zdelo preveč komplicirano za ,hmm..navadne buhteljne. Hvala lepa.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Buhteljni
16.1.2009 10:24:32   
mala navihanka
user posted image  jaz pa naredim takole,narežem na kvadratke,na sredino marmelado potem pa stisnem v mošniček tako da zaprem,pomočim v olje in en zraven drugega polagam v pekač (stisnjena stran naj bo na dnu),mislim da je tako še bolj enostavno,majhni so in lepi! user posted image

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Buhteljni
16.1.2009 11:32:15   
blaža
ko jih naredim, jih dobro namažem z margarino ali maslom in taka skorjica se zapeče, pa marmelada ne zleze ven. je pa dobro da je kakšen đem al kakšna gostejša domača marmelada, ne take ki so polne želatine in se zvodenijo.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mala navihanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Buhteljni
16.1.2009 12:50:42   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mala navihanka

user posted image  jaz pa naredim takole,narežem na kvadratke,na sredino marmelado potem pa stisnem v mošniček tako da zaprem,


Obvezno stisnjena stran gor, ker potem ni šans da zleze marmelada ven. Sicer pa tako kot pišeš jih jaz vedno delam....je zelo enostavno.

(odgovor članu mala navihanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!
Praznične jedi, nad katerimi bo navdušen v...
photo
Da bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji, boste v članku našli ideje, kako povsem navadne jedi spremenite v praz...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?