|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bučke - prvič
11.1.2008 11:58:01   
MiRaNi
Kako ste prvič pripravile vašim malčkom bučke? Same ali ste kaj dodale? Olupljene? Skuhane? Prepražene?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bučke - prvič
11.1.2008 12:34:24   
bodoča
Jaz sem mu ravno predvčerajšnjim prvič dala bučke. Je zmazal svojo porcijo kot za šalo.

Sem jih pa olupljene in narezane na kocke skuhala, čisto, čisto malo posolila, uporabila malo vode v kateri so se bučke kuhale in dodala sem še malenkost adaptiranega mleka. To sem zmikasala s paličnim mešalnikom in konec.

Seveda pa sem jih zopet skuhala preveč user posted image , ne znam kuhati takih "mišjih" porcij.

mojeustvarjanje

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 12:35:14   
Hans
Jaz sem jih dušila in zraven skuhala malo krompirčka.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 12:39:41   
alesha
Jaz sem jih privič tudi skuhala v vodi (brez soli), potem sem dodala malo adaptiranega mleka, rižolinota in vse to skupaj zmiksala s paličnim mešalnikom.

Najina lubica LUNA - 28.05.2007
...in še ena lubica PIKA STELA - 2.5.2010

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 13:53:30   
Anonimen
Bodoča
Jaz sem mu ravno predvčerajšnjim prvič dala bučke. Je zmazal svojo porcijo kot za šalo.

Sem jih pa olupljene in narezane na kocke skuhala, čisto, čisto malo posolila, uporabila malo vode v kateri so se bučke kuhale in dodala sem še malenkost adaptiranega mleka. To sem zmikasala s paličnim mešalnikom in konec.

jaz sem naredila ravno tako sam da sem prvič ko sem mu jih dala dala brez soli in je bilo to bljak. Drugič sem mu pa bučke malo posolila  potem pa je bilo  mljask.
Jaz mu ne dajem adaptiranega mleka ampak si iztisnem ven svoje mleko.

(odgovor članu alesha)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 21:27:49   
barby26
oj.Moj je star 6 mes,pa sem mu jih dala v zelenjavno juhico.Sem dala v vodo malancane,cvetačo,brokoli,korenček,bučke,seveda vse to narezano na koščke,malo soljeno,pa od jušne kocke sem malo postrgala,tolk da je vsaj malo okusa.Posebej sem skuhala nudelce,pa jih potem dodala,potem pa vse skupaj spasirala,da je blo gosteje,pa morem rečt da je pojedu full,pa mi do takrat sploh ni jedu zelenjave.Bučke pa posebej tud noče.Poskusi  še ti v juhici,je boljši okus.Lp barby

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2008 11:00:33   
jaša2
jaz sem moji na začetku pripravljala bučke v kombinaciji z banano, da se je počasi navadla na okus, ker ni hotela jest same zelenjave in sem jo morala pačpostopoma navajat. bučk nisem olupla, samo sem jih narezalana kocke,skuhalavvodi inzmiksalaspaličnim mešalnikom. banano pa sem z vilčko fajn pretlačla in potem zmešala z bučkami. pa je šlo fajn po grlu.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 11:09:13   
jessy@
Jaz sem ji na začetku dala najprej olupljene bučke, ki sem jih skuhala na pari, pa mal krompirja in adaptiranega mleka. Potem pa sem ji bučke skuhala, za prilogo pa dodala pire krompir, polento,...
lp

28.1.2007 se je rodila naša princeska Lia.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?