|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje zelenjave
11.3.2008 19:03:56   
Bombažek
Ojla! Imamo malce poseben problemček. Naš mali (9m) bruha po hranjenju, ampak samo kadar mu dam krompirček ali zelenjavo za jesti. Mu pripravim teko, da je okusno tudi meni-malo prepražim in dušim, par zrnc soli,...ni samo na vodi kuhano. Pa poje eno žličko, drugo nato zbruha, pa bruha še mlekec od prejšnjega obroka. Se najprej malo kremži, potem pa vse ven leti. Me zanima, če mu lahko dajem samo sadje in mlečne stvari za jesti, ker tole z zelenjavico je samo matranje. Kaj bi storile ve?
Pa še nekaj! Glede na to, da sadja nimamo domačega, kaj bi ve dale-npr. kupljene breskve ali Hipp, Frutek,... varianto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje zelenjave
11.3.2008 20:14:09   
stellam
Ne vem kaj bo to bilo...koliko časa pa že tako bruha? ko je moja bruhala, sem jo potem imela nekaj dni na dieti
in sem ji vse obroke razpolovila na pol. Pa dajala sem ji star suh kruh za papat.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 20:51:26   
MADMAX
No imava skor isti problemček, moj sonček je star 11 mes pa poje kakšno juhico ali zelenjavo 1x do 2x na teden če imava srečo drugče mu gre vse na bruhanje.
Najraje je mlečne stvari( skutke, gresolino, keksolino, čokolino) ter sadje ( kupljeno sveže ter frutki ), zato jeva večinoma samo to.
Nekaterim otrokom se določena hrana gabi zato lahko pride do bruhanja.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2008 6:07:12   
anju
zgleda da ga res nekaj odvrača od zelenjave. pomojem se ni treba dosti sekirat in mu daj jsti kar rad poje. z zelenjavo pa lahko poskusiš ponovno čez nekaj časa. čez teden dva, mogoče bi "pozabil" da mu ni bila všeč. in kaj bo narobe, če mu kdaj kupiš kak frutek? recimo beskov - vsaj veš da so breskve v njem vipavske, ajdovske. tiste breskve, ki jih kupuješ zadnja leta v trgovini pa so vse uvožene, neokusne, nič sočne...
a pašte, riža tudi ne mara? riž bi lahko tudi s sadjem pripravila.

(odgovor članu MADMAX)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.3.2008 12:58:23   
Bombažek
Ja, drugo hrano mu dajem, rižek in podobno kar rad je. Sem mu danes dala skuto, pa jo je tudi bruhal. Tako da mogoče noče hrane, ki ni čisto spasirana. Bom poskusila zelenjavo ponovno dajati v rižolino, pa potem počasi na bolj konkretne koščke. Ja, saj pravim, tole uvajanje hrane je pa pravo diplomiranje!!!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.3.2008 16:32:18   
tonja
Mojemu user posted image  se tudi začne obračat, če mu ne stečkam dobro hrane, tako da držim pesti, da je krivo samo to.

(odgovor članu Bombažek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?