|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bruhanje
13.11.2008 20:28:36   
kaja26
Dejte mi prosim kak nasvet. Moja majhna deklicaje včeraj prišla iz vrteca z bolečinam v trebuhu. Rekla je da bo bruhala in doma je pol res. Bruhala je skoz cel dan čist po malo. Ampak je vedno dobre volje. Tut pol ko je zbruhala se kr smeje in reče - bruhala sem.
Danes je bla celo dopoldne dobre volje, pojedla je juhico in čez malo časa spet stokala da jo boli trebušček. Ni bruhala.
In pol dobimo obisk bice in tamala reče js bom bruhala in čist dobre volje gre do posodein se zbruha.  Pa spet dobre volje naprej. In za večerjo ji dam čist malo pireja in omakice. Lepo poje vstane, reče da more bruhat... J

Ne vem kaj nej naredim... Takoj zjutraj jo peljem k pediatru. Upam da ni kej resnega.

Me pa zanima če je imela katera tak primer in da je otrok namerno bruhal

Stara bo 3 leta decembra

Hvala in lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bruhanje
13.11.2008 20:31:23   
frutka_
Poznam bruhanje iz ipike. Ko se tako močno vznemirijo, da jih pritisne na bruhanje. Bruhanja za šalo ne poznam.user posted image

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2008 20:42:10   
tananejka
Kaja26: pri nas je na pohodu trebušna viroza. Sama sem jo prebolela v 2 dneh, poznam jih pa še vsaj 5 iz okolice... Meni je bilo grozno slabo, drugi so tudi bruhali. Mislim, da ni nič hujšega. Naj veliko pije in je po želji (le sladkarijam se izogibajte!)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2008 20:46:37   
tananejka
Zakaj bi bruhala nalašč, če si napisala da jo je bolel trebuh?

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2008 20:51:45   
kaja26
Upam da je res samo viroza. Čudno se mi je zdelo, da si kr na enkrat odloči in reče da gre bruhat in pol vsa nasmejana pride nazaj. Sej ne bi rada da bi se jokala, ampak je res čudno.

Hvala za tolažbo

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2008 21:51:25   
Anonimen
Ah, otroci itak bruhanje prenašajo stokrat lažje kot odrasli. Kadar se jaz spravim z glavo v školjko, sem potem tri dni čisto ožeta. Tamaladva pa bruhneta, vodo potegneta (tamali še tega ne), pa gremo naprej, akcija, pa tudi če sta nevemkako bolna user posted image

(odgovor članu kaja26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.11.2008 8:33:24   
janapan
po mojem je tudi viroza ...naša je en dan bruhala in potem še ene 5 dni driskala. Se je pa driska pojavila šele čez en dan...ni sovpadala z bruhanjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.11.2008 8:56:43   
muška
verjetno se ni kar tako odločila v stilu, zdaj pa grem bruhat., da bom malo mamo jezila. Torej ji je očitno bilo slabo in je tisti trenutek verjetno čutila, da je prišel čas ko mora bruhat user posted image  . nasmejana pa je prišla nazaj po moje zato, ker ko se je zbruhala, jo je nehal trebuh bolet.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.11.2008 9:40:16   
lilka
Pri nas razsajajo želodči virusi, eni driskajo, eni bruhajo, če te dolgo tišči v trebuhu, bruhanje za nekaj časa prinese olajšanje, bi jaz rekla....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?