Bruhanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

kaja26 -> Bruhanje (13.11.2008 20:28:36)

Dejte mi prosim kak nasvet. Moja majhna deklicaje včeraj prišla iz vrteca z bolečinam v trebuhu. Rekla je da bo bruhala in doma je pol res. Bruhala je skoz cel dan čist po malo. Ampak je vedno dobre volje. Tut pol ko je zbruhala se kr smeje in reče - bruhala sem.
Danes je bla celo dopoldne dobre volje, pojedla je juhico in čez malo časa spet stokala da jo boli trebušček. Ni bruhala.
In pol dobimo obisk bice in tamala reče js bom bruhala in čist dobre volje gre do posodein se zbruha.  Pa spet dobre volje naprej. In za večerjo ji dam čist malo pireja in omakice. Lepo poje vstane, reče da more bruhat... J

Ne vem kaj nej naredim... Takoj zjutraj jo peljem k pediatru. Upam da ni kej resnega.

Me pa zanima če je imela katera tak primer in da je otrok namerno bruhal

Stara bo 3 leta decembra

Hvala in lep pozdrav

frutka_ -> RE: Bruhanje (13.11.2008 20:31:23)

Poznam bruhanje iz ipike. Ko se tako močno vznemirijo, da jih pritisne na bruhanje. Bruhanja za šalo ne poznam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

tananejka -> RE: Bruhanje (13.11.2008 20:42:10)

Kaja26: pri nas je na pohodu trebušna viroza. Sama sem jo prebolela v 2 dneh, poznam jih pa še vsaj 5 iz okolice... Meni je bilo grozno slabo, drugi so tudi bruhali. Mislim, da ni nič hujšega. Naj veliko pije in je po želji (le sladkarijam se izogibajte!)

tananejka -> RE: Bruhanje (13.11.2008 20:46:37)

Zakaj bi bruhala nalašč, če si napisala da jo je bolel trebuh?

kaja26 -> RE: Bruhanje (13.11.2008 20:51:45)

Upam da je res samo viroza. Čudno se mi je zdelo, da si kr na enkrat odloči in reče da gre bruhat in pol vsa nasmejana pride nazaj. Sej ne bi rada da bi se jokala, ampak je res čudno.

Hvala za tolažbo

Anonimen -> RE: Bruhanje (13.11.2008 21:51:25)

Ah, otroci itak bruhanje prenašajo stokrat lažje kot odrasli. Kadar se jaz spravim z glavo v školjko, sem potem tri dni čisto ožeta. Tamaladva pa bruhneta, vodo potegneta (tamali še tega ne), pa gremo naprej, akcija, pa tudi če sta nevemkako bolna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

janapan -> RE: Bruhanje (14.11.2008 8:33:24)

po mojem je tudi viroza ...naša je en dan bruhala in potem še ene 5 dni driskala. Se je pa driska pojavila šele čez en dan...ni sovpadala z bruhanjem.

muška -> RE: Bruhanje (14.11.2008 8:56:43)

verjetno se ni kar tako odločila v stilu, zdaj pa grem bruhat., da bom malo mamo jezila. Torej ji je očitno bilo slabo in je tisti trenutek verjetno čutila, da je prišel čas ko mora bruhat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . nasmejana pa je prišla nazaj po moje zato, ker ko se je zbruhala, jo je nehal trebuh bolet.

lilka -> RE: Bruhanje (14.11.2008 9:40:16)

Pri nas razsajajo želodči virusi, eni driskajo, eni bruhajo, če te dolgo tišči v trebuhu, bruhanje za nekaj časa prinese olajšanje, bi jaz rekla....

Stran: [1]