|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez prsi
24.7.2007 22:04:28   
Anonimen
Saj ne vem, na kateri forum bi tole vrgla - na spolnost, lepota in moda, čvek...pa sem pač sem, ker bi razumljivo rada ostala anonimna.
Zadnje čase me razjeda dejstvo, da sem spredaj RAVNA oz. imam prsi večine 12-letnic (menda, če niso tudi na tem področju konkretni "napredki"). Podn je izbilo dejstvo, da sem se v tej vročini končno spravila v kopalke, pa me je na rit vrglo (čeprav sem v bistvu že vedela), ko mi niti modrčki izpred treh let, ko še nisem bila noseča in sem imela minimalno AA niso več OK, čeprav so samo "krpice in štriki" - izgleda katastrofa. In tako se sedaj kopam v neki kao majčki. 
Moje "neprsi" mi manjkajo tudi pri spolnosti. Sicer z možem tu nimava nikakršnih problemov, pa vendar ves čas razmišljam, da nima kaj prijeti, pa da itak čudno, da mu sploh pride. On mi še nikoli ni omenil, da bi ga karkoli motilo. Na začetku veze, ker sem pač izpostavila dejstvo, da nimaravno kaj za prijet, je rekel, da mu je to všeč, ker so pač bolj športne (male in čvrste), ampak sedaj je od tega ostalo bore malo.
Je pa res, da sem bila včasih ponosna, da imam male in čvrste prsi (ko nerazvita najstnica) in si nikoli nisem želela imeti velikih (ker so itak samo napoti). Tudi sedaj si ne želim, da bi imela velike, ampak vsaj za eno normalno A košarico bi imela. Sem si danes še merila obseg, pa je brezveze 80 cm pod in 84 čez prsi, potem pa vidiš v kataloški prodaji mere, da je za AA košarico normalna razlika 12 cm. Brezveze!!!
Sem že razmišljala, kaj bi mi prinesla operacija, pa nimam ne denarja ne "jajc", da bi se spustila v to, poleg tega bi bilo samo sranje v hiši. Mojemu si niti ne upam povedati, o čem razmišljam. Po drugi strani pa mi tašča danes na pol v hecu na pol zares reče, da od sedaj naprej nič več daril, naj samo denar zbiram, pa bomo zbrali.
Mah, brezveze. Moram iti drugi teden, ko dobim dohodnino, v lov na športne kopalke in modrček, ki mi bo prav. Sedaj hodim okoli (tudi v službo) s polmajčko iz microfibre.
Dokler nimam večjih problemov, bo vse dobro!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brez prsi
24.7.2007 22:33:17   
Vijoličarka
Upam, da ti bo to v tolažbo: že od dvanajstega leta dalje imam velike prsi, prevelike pravzaprav in nisem čisto nič srečna zaradi tega.

Ko sem brala tole tvojo izpoved, me je dobesedno zavist razjedala. Kaj vse si "zamudila"

- večne vlažne poglede vseh mogočih slinastih pripadnikov nasprotnega spola
- zgoraj omenjeni se pogovarjajo s tvojim dekoltejem in ne s teboj
- hrbet te ne boli in naramnice se ti ne "vžigajo" v rame
- nimaš problemov s podprsjem (rado se vname, sploh ko je vroče, pa še kakšne druge neprijetnosti zraven)
- z velikimi prsmi enostavno izgledaš vsaj deset kil debelejša
- skačejo s teboj in to boli
- nositi moraš "oklepe"
- gravitacija

in še in še bi lahko naštevala.

Ko sem bila mlajša sem si jih povijala, ker nisem prenesla, da se me tretira kot "joške na dveh nogah". Dedci se slinijo, njihove žene te pa grdo gledajo, kot da si ti kriva, če se oni slinijo.

Zdaj nosim minimajzerje, pa še vedno so ogromne. Pa vse se mi v kožo vžira, ker mora biti res oklep, da dostojno stojijo. In prav naveličana sem jih. Razmišljam o zmanjšanju.

Tebi pa sploh modrčka ni potrebno nositi? Nebesa!

Ampak vseeno, če si jih bom kdaj dala zmanjšati, si jih bom zaradi praktičnosti, saj zdaj sem, hvala bogu že dovolj stara, da je veliko drugega, mlajšega mesa na ogled in vsaj s slinjenjem nimam več problemov.

Kar se moža tiče, njemu je popolnoma vseeno ali stojijo ali visijo ali si jih dam zmanjšati ali pa tudi ne. Njemu so všeč, ker so moje in mu bodo všeč kakršnekoli, ker so moje. Podpira operacijo za zmanjšanje, ker se mu smilim, ko si ogleduje razne odtise od modrčkov, sicer pa naj se sama odločim.

Tudi tvojemu možu je očitno vseeno, kakšne so tvoje prsi: velike, majhne, mikroskopske. Vseeno, tvoje so. Imaš glavo, oči, usta, boke, noge in rit in še marsikaj drugega, kar je prav gotovo všečno in očitno dovolj vzburljivo, da nima nikakršnih težav. Poleg tega sta že marsikaj skupaj dala skozi, ljubita se, to je več, kot par dek mesa.

Sprejmi torej sama sebe, kakršna si. Vzljubi se. Povečanje prsi pomeni nek tujek v telesu. Bi ga sprejela? Pa zakaj? Če kdo bulji vate na plaži, je to njegov problem in ne tvoj. Kje pa piše, da moraš ustrezati lepotnim idealom zijal na plaži?

Pa tiste majčke lahko nosiš, pa tope, pa ...  koliko možnosti! Jaz pa komaj najdem bluzo, ki jo lahko zapnem.

Zakaj misliš, da možu tvoje oprsje ni dovolj? Mislim, da se boš morala o tem z njim pogovoriti. Mogoče si preveč skoncentrirana na te svoje prsi, da si si začela že kar domišljati, da možu nisi privlačna.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 22:52:44   
Anonimen
Draga prva anonimna, te čisto razumem.
Sama imam enako situacijo, pač sta mala škratka pojedla kar sem imela, in ostalo ni prav res nič.
Tako da sem si še kopalke kupila push upuser posted image user posted image
Resno razmišljam o plastični operaciji, in moj ljubi to ve in me podpira. Ampka zakaj se zanjo še nisem odločila ker mi je moj dragi dal z nečim mislit, in sicer da lahko naredim z njimi kar želim , če le ostanejo tako občutljive kot so. Pri nama v spolnosti, oziroma pri meni moje joške igrajo kar zelo zelo prijetno vlogo, četudi so male, in mojega to ful rajca.Torej si bom verjetno kupila kar še kakšen podložen moderček,A mi je čist ok, user posted image  pa ne vem ali bom res kdaj reskirala da bom imela velike pa bodo le za okras.user posted image
Saj ni vse v velikosti, je pa res da vsaka majčka malo lepše stoji, oziroma je lep dekolte tudi nekaj vreden.
ampak kaj hočemo, nimamo vse tega privilegija.Res pa je da tudi velike ne bi bile ok, pa spet ne bi bila zadovoljna.

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 23:35:49   
Anonimen
Tako ti povem: imava enake mere, samo da sem jaz pod prsmi še malo ožja (75 cm).

Tudi jaz sem se na začetku obremenjevala, če bodo partnerju všeč in so mu. Pravi, da so lepe oblike, čvrste in športne. Čisto ga obnori, če sem zdaj poleti včasih spodaj brez pod kakšnim topom, ki razgali hrbet. user posted image

Jaz sem sebe sprejela takšno, kot sem. Všeč so mi manjše, ker so tudi bolj praktične. Ko gledam mamo, ko sva skupaj na aerobiki, kako se muči s svojimi velikimi, se mi prav smili. OK, poleti potrebujem podložen modrček na kopalkah (včasih še to ne zadostuje user posted image ) in v vseh modrčkih A košarice imam za dva prsta prostora, ampak se ne sekiram. Imam pa zato ravno prav mišičasta stegna in rit, lepe oči in ozek pas (nasploh me je v zgornjem delu manj). Prav gotovo imaš tudi ti nekaj, na kar si lahko ponosna. user posted image Zaupaj vase in bodi ponosna nase!

Pa še nekaj: moj se je pogovarjal s svojimi kolegi s faksa in baje ima velika večina rada manjše oz. srednje. Tako kot večinoma nimajo radi suhic iz revij in reklam. Tvoj partner ima rad tebe in vse, kar je tvoje, torej tudi tvoje joškice. user posted image Očitno so mu manjše všeč in ga vzburjajo. Bodi ponosna na to in nase!

Pa še ena moja anekdota. user posted image Enkrat sem šla kupovat modrček. Ogledujem si razstavljene, nakar pride prodajalka in me vpraša, kaj iščem in ali mi lahko pomaga. Jaz ji opišem svoj sanjski modrček in na koncu povem številko: 75A. Bila je čisto frapirana: "Tako mala številka pa ne obstaja!" user posted image Takrat me je malo zbodlo, čez nekaj dni pa smo se doma že vsi temu smejali. Seveda modrčka potem nisem kupila tam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 23:50:29   
najina pikica*
tut jst sm imela enkrat v preteklosti nek preblisk in vizijo,da imam premale prsi....no pol sm pa zanosila in te male prsi so postale takoooooo velike in nabite,pa težke .....tako,da zdej NE hvala!sm jih tiste pa samo 9 mes,komaj nesla,me je kr dol vleklo,pa hrbet me je bolel,pa puklasta sm ratala....no sicer so mi ostale zdej po porodu za slabo št. večje,kot prej tako da ja sm kr zadovolna z njimi.
nicer pa nikoli ne veš kaj me bo spet pičlo!user posted image
drgače pa lepe in primerno velike prsi so ženski v ponos in v samozavest.....če misliš,da je to to in ti zaradi tega to primenkuje,......nevem pogovori se z možem....morda skupaj prideta do kake rešitve,ki je možna uresničitve.....in kr naenkrat boš ugotovila,da pa ni vse tako grozno kot zgleda,samo iz drugega vzornega kota morš stvar pogeldat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 23:54:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res je user posted image .

Do takrat naj jih mož pridno masira. Baje pomaga user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2007 0:07:55   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res je user posted image .

Do takrat naj jih mož pridno masira. Baje pomaga user posted image .

ja ja menda res pomaga user posted image ....to je tevrija in menda tut praksa od saške landero user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 6:31:27   
mika
....no pol sm pa zanosila in te male prsi so postale takoooooo velike in nabite,pa težke ....
in  so zgledale kot dva ogroma kosa nekega mesauser posted image . včasih se nisem mogla načudit, ko sem se pogledala v ogledalo. takrat nisem prenesla, da bi se mi dotikale telesa(Sedaj jih sploh ne čutim) zato sem imela ravno držo.
zadnje čase kupujem snoopijeve modrce(H&M...mislim da so otroški).največja št. je 75b in men fajn pašejo, naredijo lep dekolte, ker so ravnoprav podloženi.

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 6:44:51   
srki
Anonimna, nikar se ne sekiraj zaradi tega.

Moje so tudi miniaturne. Včasih mi A košarica ni prav, včasih je B polna, to je spet odvisno od modela modrčka.

Ko sem kupovala kopalke, sem si kupila št. 36. Pa še tisti nedrček tako čudno stoji, no, letos sem končno ene normalne najdla.

Nisem sicer ravna kot deska, nekaj vendarle imam, ampak lahko bi bilo kaj več. S tem se do sedaj nisem obremenjevala in upam, da se tudi ne bom.  Imam sodelavko, ki ima večje oprsje in jo je bilo zaradi tega sram pred vrstnicami, še sedaj se nerada sleče tudi na morju, ker ima v glavi še tisti predsodek iz mladosti.

Res, ne sekiraj se toliko, važno, da drugega ni, kot si sama napisala. Sploh pa, če s tem nimaš problemov z možem....

Drugače pa, pravijo, da za usta zamašit moškemu jih ima vsakauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 7:52:56   
Taula
Jaz imam tudi bolj male. Sem se ful sekirala preko srednje šole in fakultete in šparala za operacijo. Ampak sem si premislila oz. ugotovila da mi nič ne manjka. Še vedno obstajajo push up modrčki, noben partner mi nikoli ni očital da so premale. Sej če bi mi očital pa že ni iskrene ljubezni...moškega ki me ima samo zaradi jošk pa ne rabim.user posted image
In prednost majhih je da niso povešene tolk kot če imaš ogromne.user posted image

Operacija...ima pluse in minuse. Minus je ne le finančni ampak kaj če gre kaj narobe, telo lahko zavrne vsadke...in iatk vsadki niso večni..ko jih daš ven je pa stanje oprsja še slabše. Edina šansa je pol da daš nove notri.
Problem ki se pojavi pri enih ženska po operaciji je tudi..da kljub prsnim vsadkom ne pridobijo željene samozavesti.
Drugače pa če pomislim za nazaj..kaj mi je koristijo sekiranje in objokavanje malih jošk..nič. Bila sem samo slabe volje in brez samozavesti. Ko sem poleti hodila okoli sem cel čas gruntala ta ima pa večje, ta ima pa ful lepe..itd. (bila sem videti ko lezbijkauser posted image )..in se sekirala. Ni vredno. Rada se imej tako kot si...popolno.user posted image

< Sporočilo je popravil Taula -- 25.7.2007 7:53:35 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2007 8:16:24   
kalbo
Joške so lepe, pa naj bojo majhne, velike, srednje, viseče, štrleče in tud tvoje so prav gotovo ene izmed lepihuser posted image . Moja ženka ima od prvega dojenja tud A košarico, pa njenih joškic ne zamenjam za nič na svetu. Zdaj, ko drugič doji, so joški ogromni. Sej je fajn, sam vseeno pogrešam tiste male njene, ko ni treba pazit, kako se obrneš v postelji, kako se na njo nasloniš....male joške so zakon,pa velike, pa srednje pa viseče, pa štrleče...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2007 8:18:49   
Nika v službi
Vijoličarka, se skoraj podpišem pod tvoj post, saj imam enake probleme z veliki prsmi in prav tako razmišljam o pomanjšanju.

Mislim, da je ob vseh mogočih variantah podloženih modrčkov in kopalk sedaj obilo možnosti najti kaj primernega zase.

Bi se pa jaz pogovorila o svojih razmišljanjih s svojim možem oz. partnerjem, ne vem, zakaj bi tukaj imela zadrego. Mogoče ti bo on pomagal h končni odločitvi.... ali pa zgolj potrditvi tega, kar tukaj pravimo me. Sprejmi se tako, kakršna si. Očitno te ima rad zaradi tebe, ne zaradi tvojih joškic.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2007 9:33:40   
purple
Tudi jaz imam majhne. Ja, dolgo se se sekirala zaradi tega, tudi na operacijo sem bila pripravljena iti, pa sem si tudi s pomočjo mojega pridobila samozavest. Večkrat v šali rečem: "Za igranje ma moj zadost, če pa hoče molst, naj gre k sosedom v hlev."user posted image

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2007 10:27:59   
ammra
No, naj bodo velike ali majhne vse so čudovite. Bodimo zadovoljne s tem kar imamo in vesele samo da so zdrave.

Tudi jaz imam težavo z prevelikim oprsjem in kdaj pa kdaj pomislim o pomanjšanju. Zaenkrat sem bolj "švoh" z denarjem, ampak nikoli se ne ve.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2007 11:04:02   
purple
Ammra, kolikor sem jaz slišala od sodelavke, ki ima tudi prevelike, naj izredno velike prsi  operirali brezplačno (po novem). Pozanimaj se.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu ammra)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2007 11:05:48   
Taula
naj izredno velike prsi operirali brezplačno (po novem). Pozanimaj se

Ja..tako velike ki naj bi povzročale zdrav.težave naj bi operirali zastonj.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2007 11:07:39   
purple
Ja, košarica D že spada v to kateorijo.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2007 11:17:47   
CeluLitka
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Upam, da ti bo to v tolažbo: že od dvanajstega leta dalje imam velike prsi, prevelike pravzaprav in nisem čisto nič srečna zaradi tega.

Ko sem brala tole tvojo izpoved, me je dobesedno zavist razjedala. Kaj vse si "zamudila"

- večne vlažne poglede vseh mogočih slinastih pripadnikov nasprotnega spola
- zgoraj omenjeni se pogovarjajo s tvojim dekoltejem in ne s teboj
- hrbet te ne boli in naramnice se ti ne "vžigajo" v rame
- nimaš problemov s podprsjem (rado se vname, sploh ko je vroče, pa še kakšne druge neprijetnosti zraven)
- z velikimi prsmi enostavno izgledaš vsaj deset kil debelejša
- skačejo s teboj in to boli
- nositi moraš "oklepe"
- gravitacija

in še in še bi lahko naštevala.

Se podpišem pod tole. Ma res no, vse je res.

Jaz bi še dodala, da sem prikrajšana za marsikatero fletno poletno cunjico in še kaj.
Prav zoprne so, ampak res.

Ma nikol nam ni prav. Sam, kar je pa preveč, je pa preveč.user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2007 11:22:41   
Nika v službi
Purple, ali tole preverjeno drži, mislim glede košarice D - malce težko verjamem, da je tako preprosto. Imam E ali celo F, tako da bi po tej logiki brez problemov dobila zastonj?! Hm, res težko verjamem, če pa ima kakšna zares konkretne informacije o tem, se priporočam.

Kam moraš najprej - k svojemu osebnemu zdravniku? Najbrž rabiš napotnico....

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.7.2007 12:36:46   
purple
Za konkretne informacije ti težko rečem, saj je trenutno sodelavka na dopustu. Ona ima velike probleme s težo prsi in po njenih zadnjih informacijh to drži.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.7.2007 12:41:13   
viv_
Draga prva anonimna :)

Evo, še ena ploh... Pa še po vsakem porodu jih imam malo manj, tako da sem "dila" user posted image

Poleti nosim pod majčkami "oklepne" modrce, ki so iz same pene in gela, spodaj je itak luft user posted image  Kopalke sem najdla fajn podložene pri Nancy, edino zoprno je to, da ko prideš iz vode moraš najprej "joške užet" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.7.2007 12:47:20   
ammra
Se priporočam za kako informacijo.

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.7.2007 13:06:59   
Anonimen
Res vsem hvala za te pozitivne odziveuser posted image user posted image user posted image ! Saj sem vedela, da se moram tu malo razpisati, pa bo dobrouser posted image .
Saj če bi morala izbirati, bi tako rajši imela male kot velike. Poznam vse prednostiuser posted image . Predvsem pa me ne moti, ko sem oblečena. Sem rajši "ravna", ker v službi imajo vse punce po vrsti C ali D in nikoli ne bi z nobeno zamenjala.
Na živce mi gre predvsem sedaj, ko je poletje. Pa verjetno pomanjkanje seksa, na kar pa nimam vplivauser posted image .
Pri kopalkah pa si ne predstavljam, da bi se morala še s tem ubadat, kako bom plavala in šla iz vode. Kako bo teklo, kje bo viselo, kam se bo vse prestavilo itd.. Pa tudi modrček s kakim gelomuser posted image . Če so pa kakorkoli oblikovani in podloženi, pa je grozno, ko je notri sam luft, potem pa imaš kaj bolj oprijetega, pa nima nobene oblike.
Spet nalagam....
Še enkrat hvala!user posted image

(odgovor članu ammra)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
25.7.2007 13:10:00   
Anonimen
Se čisto strinjam s CeluLitko in Vijoličarko. Me, ki pa imamo veliko oprasje se pa soočamo vsak dan s čisto obratnimi problemi. Jaz imam obseg 115 cm in košarico D.
In vsi modrci, ki so koliko toliko kvalitetni da to težo sploh držijo na svojem mestu zgledajo kot ogromno šotori, pozabi na čipke in luštkane modrčke, zgledajo vsi kot modrci, ki jih nosijo naše babice s širokomi naramnicami in širokim delom na hrbtu.
Kakšem top z odprtim hrbtom ali majčka brez naramnic še v sanjah ne pride v poštev, ker si pod nobenim pogojem ne morem privoščiti biti brez modrca spodaj. Potem pa si predstavljal kakšna muka je zame kupovat poletne majčke....
Pa z zimskim je še slabše...nobene srajce si ne morem zapret, če si jo lahko potem spredaj visi naravnost dol in imam v trenutku 10 kg več. Isto je z puloverji, zgledajo kot šotor. Srečo imam da obstaja elastan, ta vsaj malo pomaga...
Temu pa seveda sledi mastenje in buljenje prepotrebnih (praviloma nad 50 starimi dedci), ki si nobenega komentarja ne vzdržijo. Kot da so moje prsi ustvarjene za njih. Kot da sem si jih sama izbrala...
Da ne govorim o težnosti, bolečem hrbtu itd.
Vsakič ko se slečem se sprašujem kaj si mož misli, ker so vsako leto bližje popku, pa nosim modrc 24 ur na dan, še spim z njim....In sedaj sem še user posted image  in me je prava groza kakšne posledice bo šele to pustilo.....

Tako da se s svojimi težavami in predsodki soočate tako ve z majhnimi kot me z velikimi....

In poznam veliko moških ki imajo radi samo majhne, prav tako kot imajo nekateri radi samo velike. Veliki večini pa je čisto ravno kakšne so, ker jim je bojl všeč rituser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu CeluLitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.7.2007 13:13:50   
muška
Enako kot ti anonimna in enako kot Viv, vsak otrok, mi jih je nekaj pojedel in tako imam zdaj prazno A košarico user posted image .

Sva pa z možem zdaj na dopustu malo opazovala po plaži in videla, da razen starejših gospa in tu in tam kakšne izjeme, sploh punce /ženske nimajo več velikih prsi! Suhice pa sploh ne! Se spomnim, da se je včasih vse pozibavalo.
Ravno obratno pa pri fantih pridno brstijo, sploh tistih, ki imajo kakšen obroček okoli pasu.

(odgovor članu ammra)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?