|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brez komentarja
7.10.2004 9:03:40   
Joeline
Lep pozdrav vsem. Pridno vas prebiram iz dneva v dan in z vami držim pesti za vsako izmed vas posebej, da bi ji uspelo in bi čim prej dobila :darilo::darilo::darilo:. Namen mojega oglašanja danes pa ni ravno ta , da bi spraševala o tem in onem ampak, da se malo :(:((:((:((. Pravijo, da je dobro, da nekomu poveš kaj te teži, da pol je lažje.

MOj problemček..
Nisem še poročena, živim doma pri starših in smo urejena ljubeča družina. In ko naj bi bilo vse uredu in se imamo vsi radi udari ta preklčeta bolezen umes. Saj ni prvič ampak tokrat je zelo boleče. Mamica ima raka. Bolezen se ji je sedaj že 3ponovila. Do zdej smo nekako to pošlihtali je stvar kar peljala in ona je bila videti kar uredu. Čeprav po prvih dveh kemo terapijah je zelo vidno opešala, vendar se je vsak nov dan borila zase in za nas. Sedaj pa mislim, da je stvar zelo daleč. Težave postajajo zelo očitne ful slabo spi oz. sploh ne spi, da ne govorimo kako zgleda ustajanje iz stolice ali postelje, nima apetita pa četudi gre za pršut, ki ga ima najraje. Sej sem se ves čas pripravljala na to vendar sedaj, ko se to res dogaja je pa ful hudo. Ker sploh ne moreš pomagat, kljub temu da bi želel.
Kaj sploh lahko naredim? Razen tega, da jo imam rada še bolj kot včeraj in da ji to pokažem in povem. Naj jo čuvajo :angel::angel::angel:.

Drage RR-ovke sej vem, da ni prav, da vas s takimi problemčki obsipam ampak upam, da ne zamirite.

Hvala za branje

Joeline

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Brez komentarja
7.10.2004 9:09:31   
klarisa
Joeline, to je pa huda zadeva.. Kolkr mislimo kolk imamo problemov z zanositvijo in še čem drugem nikol ne pomislimo, da imamo tisto kar je največ vredno-zdravje. Ko nekdo zboli, se šele zamislimo, kako minljivi smo in kako smo lahko srečni da smo zdravi. Tvoji mami iz srca želim, da bi še četrtič premagala to hudo bolezen oz. da bi jo premagala cela vaša družina!

:angel::angel::angel: za mami !

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Brez komentarja
7.10.2004 9:24:20   
enci
Joeline,
kar solzne ocke sem dobila ob prebiranju tvojega besedil. To je res hudo!!! In kot je tudi Klarisa napisala, dokler se take stvari ne zacnejo dogajati, se ne zavedamo, kaj imamo in kako pomembno je zdravje.
Zelim tebi in vsej tvoji druzini, predvsem pa mami, da bi vas :angel::angel::angel: cuvali in vam dali veliko moci in pozitivne energije, da bi pregnali to bolezen dlec stran in, da se potem ne bi vec vrnila k vam.
Drzim pesti, da bo slo vse najbolje in nic se ne sekiraj, ce imas obcutek, da tema ne sodi sem!! TU SMO, DA SE SPODBUJAMO IN SI S TEM POMAGAMO!!!!

:rozica::rozica::rozica: zate in tvojo mami

lp
enci:metulj:

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Brez komentarja
7.10.2004 9:48:40   
Janeja

Tudi jaz upam, da bodo :angel::angel::angel: pomagali tvoji mamici in ji olajšali zdravljenje.

Res je, premalo se zavedamo kako dragoceno je zdravje!

Pa en :rozica::rozica::rozica: za vas vse. Naj vam vsaj malo polepša težke trenutke.

Janeja

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Brez komentarja
7.10.2004 10:33:17   
Maša
Draga Joeline,...
...ni besed, morda vem približno kak se počutiš pa vendar....M mi zaostaja(sicer kot vedno), pa vseeno na tihem upam...a ne vem ali naj se veselim ali ne, ker smo prejšni teden izvedeli da ima moj tast raka,...kako razširjen je še raziskujejo...pa vendar....popolnoma zdrav in kar naenkrat kot strela z jasnega...ne da se opisati!
Želim ti, da bi imela moč, da bi imela energijo za pot na katero stopaš vsak nov dan. Verjamem da ste že veliko prestali,..nas vse to še čaka.

Imej upanje, bodi močna in navsezadnje vesli se vsakega trenutka ki ga deliš s svojo mamico.
Lahko ti rečem le, da bom v mislih s teboj.

LP,
Maša

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Brez komentarja
7.10.2004 11:10:08   
pupika
Joeline,

Tudi mene take življenjske zgodbice spravijo iz tira in dobim solzne oči. Potev se pa vedno sprašujemo zakaj se to dogaja ravno nam, kaj smo kaj tako hudega storili v življenju. Skratka bodi močna, kajti tvoja mami potrebuje predvsem tvojo moč in podporo.

Želim ti vso srečo in upam, da sebo srečno končalo, predvsem pa želim tvoji mamici, da premaga to zahrbtno bolezen.

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Brez komentarja
7.10.2004 12:00:28   
biba77
Joeline!

Zdaj moras biti mocna!
Od mojega dragega mami je tudi bolnica z rakom. Ze 14 (?) let. Nisem cisto sigurna ampak zacelo se je ze dosti preden sem jaz mojega spoznala.
In je bilo lansko leto reeees hudo: metastaze po trebusni votlini, ni mogla vec vstati iz postelje in non stop ji je bilo slabo. Ampak je ozdravela (kemoterapija je bila ucinkovita)! Letos je bila ponovno na obsevanju zaradi majhnega tumorcka in je zdaj ponovno ok. Vsi smo ji stali ob strani in jo podpirali.

Verjemi vanjo in jo podpiraj v njeni odlocitvi: za zivljenje ali ne (to je njena odlocitev, ceprav ti je ze ob misli na njen odhod neizmerno hudo).

In tudi me bomo tebi v oporo!!

:miska:

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Brez komentarja
7.10.2004 12:46:15   
KatjaP
Joeline!
Vera in moč naj ti zdaj pomagata. Mama moje prijateljice je imela 3x raka, potem pa je bila 8x negativna, 9. pa pozitivna. Vsi smo trepetali, z mislimi smo bili stalno z njo, ampak ona se je odločila da bo močna in da bo raka premagala. IN RES JE POSTALA ZMAGOVALKA! Ravno prejšnji petek je dobila izvide in je bila negativna:bravo:. Olajšajte ji življenje in ji stojte ob strani.
pa še vsaki eno :rozica:

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Brez komentarja
7.10.2004 12:48:52   
saba
Joeline

ob branju tega posta me je kar stisnilo v grlu in v srčku.

želim tebi in tvoji družini res vse dobro in da bi se vse izteklo kot se mora.

ne obupat........in ne bom pozabila tvojega stavka : jo imam raje kot včeraj....to si zelo lepo napisala.....

:angel::angel::angel::angel::angel: za tvojo mamo.

saba

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Brez komentarja
7.10.2004 12:58:37   
Joeline
Punce res najlepša hvala za vse lepe besede in želje. Obljubim, da bom močna in ji bom stala ob strani kot vse do zdaj.

hvala

(odgovor članu Joeline)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.