Joeline -> Brez komentarja (7.10.2004 9:03:40)
|
Lep pozdrav vsem. Pridno vas prebiram iz dneva v dan in z vami držim pesti za vsako izmed vas posebej, da bi ji uspelo in bi čim prej dobila :darilo::darilo::darilo:. Namen mojega oglašanja danes pa ni ravno ta , da bi spraševala o tem in onem ampak, da se malo :(:((:((:((. Pravijo, da je dobro, da nekomu poveš kaj te teži, da pol je lažje. MOj problemček.. Nisem še poročena, živim doma pri starših in smo urejena ljubeča družina. In ko naj bi bilo vse uredu in se imamo vsi radi udari ta preklčeta bolezen umes. Saj ni prvič ampak tokrat je zelo boleče. Mamica ima raka. Bolezen se ji je sedaj že 3ponovila. Do zdej smo nekako to pošlihtali je stvar kar peljala in ona je bila videti kar uredu. Čeprav po prvih dveh kemo terapijah je zelo vidno opešala, vendar se je vsak nov dan borila zase in za nas. Sedaj pa mislim, da je stvar zelo daleč. Težave postajajo zelo očitne ful slabo spi oz. sploh ne spi, da ne govorimo kako zgleda ustajanje iz stolice ali postelje, nima apetita pa četudi gre za pršut, ki ga ima najraje. Sej sem se ves čas pripravljala na to vendar sedaj, ko se to res dogaja je pa ful hudo. Ker sploh ne moreš pomagat, kljub temu da bi želel. Kaj sploh lahko naredim? Razen tega, da jo imam rada še bolj kot včeraj in da ji to pokažem in povem. Naj jo čuvajo :angel::angel::angel:. Drage RR-ovke sej vem, da ni prav, da vas s takimi problemčki obsipam ampak upam, da ne zamirite. Hvala za branje Joeline
|
|
|
|