|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Breskve
14.5.2008 22:33:44   
Ni novih sporočil
Levči
Živijo!Rabim nujno recept za Breskve pecivo.Hvala LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Breskve
15.5.2008 0:27:35   
Ni novih sporočil
Majuska
Hm, ne vem točno kaj imaš v mislih, imam samo tale recept:

BRESKOV  BISKVIT  

Testo: 
25 dag. moke         
25 dag. sladkorja
25 dag. margarine 6 jajc ½ pecilnega praška  

Nadev: 4 – 5 breskev  

NAČIN  IZDELAVE  
Testo: Rumenjake ločimo od beljakov. Beljake uporabimo za sneg, rumenjake pa penasto vmešamo, dodamo sladkor in margarino. Nazadnje previdno primešamo sneg iz beljakov. Testo vlijemo v pekač in nanj naložimo breskve narezane na rezine. Pečemo na temperaturi 170˚ C približno 30 minut.  

Nadev: Breskve olupimo in jih narežemo na srednje velike rezine. Uporabimo jih kot "nadev” v biskvitu.

< Sporočilo je popravil Majuska -- 15.5.2008 0:28:47 >

(odgovor članu Levči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Breskve
15.5.2008 8:30:28   
Ni novih sporočil
emmy
Misliš mogoče tole:?

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=2035

skoraj enak recept:

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3587

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: