Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:52:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Tako... avto plačan (s klimo, navigacijo in kaskom ), varstvo za Gospo Pes urejeno (sem jo kar s stanovanjem vred dala kolegu za cel teden ), jaz pa pri zadnji kavi v SLO. Zdaj bosta namreč cel teden kafa in kahva (upam, da ne bom narobe naročila in me bo kdo ustrelil ). Kopalke sem našla, iščem rezervne kontaktne leče, dokumente imam veljavne , g. Mož pravkar snema CD za v avto, notebook je zapakiran,... Glede na to, da ne nameravam opravljati selitev narodov (beri: ne bom pakirala, kakor Miška ) - a je še kaj nujnega, kar mora človek vzeti s sabo v Bosno? Pištola odpade, ker me bodo že na meji potem poje*ali . Aaaaa... kako sem jaz vesela.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:53:51
|
|
|
|
felicia
|
ma za Bosno rabiš sam dobro voljo in pogum
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:55:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia ma za Bosno rabiš sam dobro voljo in pogum Moji sosedje že navsezgodaj trpijo (je na zvočnikih, ne na slušalkah) : www.youtube.com/watch?v=IOum8U9TytI
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:56:24
|
|
|
|
felicia
|
torej greste bolj v hercegovino kot v Bosno?
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:57:28
|
|
|
|
felicia
|
ma se hecam glede poguma. Ti bo čist vredu sam uživaj.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:57:48
|
|
|
|
Janyna
|
Da ne boš otroka pozabla, no če gre zraven seveda :)
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:58:27
|
|
|
|
špelin@
|
A še nisi šla?
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:58:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Route-plan narejen (malce spremenjen od prvotnega): LJ - Rijeka - mimo Golega otoka - Knin - Sinj - Dubrovnik - tu nekje vmes še Čavoglave - Dubrovnik - Metković - Mostar - Banjaluka - Sarajevo - Jajce - Bihać - Karlovac - LJ. Okvirno. Kje bova pa dejansko zalutala, pa... zna ti Bog.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 8:59:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Da ne boš otroka pozabla, no če gre zraven seveda :) Otroka sta pa vsak na svojem koncu na dopustu. Ne gresta zraven - ga. Mati bi rada mir ene par dni.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:03:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A še nisi šla? Aaaaa... notebook gre zraven, pa kakšen cyber caffe bom tudi našla, da vam malo zatežim.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:07:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A še nisi šla? Aaaaa... notebook gre zraven, pa kakšen cyber caffe bom tudi našla, da vam malo zatežim. Srečno pot in uživaj Pardon: uživajta
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.8.2010 9:08:19 >
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:08:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Srečno pot in uživaj Hvaaalaaa, bejba... Mislim, da sem prvič v življenju pijana od adrenalina in to že pri jutranji kavi.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:12:59
|
|
|
|
felicia
|
za vsak slučaj vzemi še avto karto če navigacija odpove
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:13:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia za vsak slučaj vzemi še avto karto če navigacija odpove Ja, sva jo dobila z avtom vred. Jaz Garminom tako ali tako ne zaupam (ampak moj g. Mož ga je hotel).
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:15:53
|
|
|
|
Najaa
|
Oooo Kerensa užiiiivaj! A sama gresta? Kdaj sem pa ta podatek spregledala? V glavnem uživajta!!
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:16:23
|
|
|
|
Volga
|
Dej pejt že. Uživaj, adijo.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:16:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A sama gresta? Kdaj sem pa ta podatek spregledala? Jaaa, saaamaaa! Sprememba zadnji hip, ker je šel Pubertetnik za do nedelje v MB. www.youtube.com/watch?v=3Aw2_vqtVSc
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:17:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Dej pejt že. Uživaj, adijo. Ti pa ziher dobiš razglednico od mene, Volgić. Tvoj naslov imam (no, če je še isti ).
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:19:58
|
|
|
|
thaiss
|
uživajta!!...i ja bi
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:20:20
|
|
|
|
enea
|
Kerensa, srečno pot, pa javi se od kje, da vidimo če si še živa, ali vsaj pijana od rakije,...
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:21:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea pa javi se od kje, da vidimo če si še živa, ali vsaj pijana od rakije,... Ufff... nazadnje, ko sem nažgana prilezla na RR, je bila štala.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:22:48
|
|
|
|
ksenjak
|
Uživajta maksimalno! Kak kašen dober kofe še za mene spij. lp
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:23:20
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Kak kašen dober kofe še za mene spij. Evo, bom, stara moja... obljubim.
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:25:44
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak Kak kašen dober kofe še za mene spij. Evo, bom, stara moja... obljubim. Pa upam, da se nama, ko se vrneš, končno uspe na kavi v živo dobit. Če boš seveda tu v slo sploh še hotela kavo pit . Sicer pa niti ne vem, ali je Bosna znana po dobri kavi. Ej, kje bosta pa spala?
|
|
|
|
RE: Bosna - here I come! :) 16.8.2010 9:27:02
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Janyna Da ne boš otroka pozabla, no če gre zraven seveda :) Otroka sta pa vsak na svojem koncu na dopustu. Ne gresta zraven - ga. Mati bi rada mir ene par dni. No, potem pa uživajta.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?