Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!!!!! Bom šla v spar po kak kos zame in za mamo (je bila sedaj ful pridna in se je čist držala). Pa čokolada seveda.
(hvalabogu, da ni šlo gor!) Tak da bom videla, kaj bo šlo dol še v theh dveh dneh...
Ravnokar sem razmišljala, kako bo, ko bo vodni dan, saj pride po sadnem dnevu, pa se mi zdi, da dopoldne bom komot preživela, popoldne pa malce težje. Srčno upam, da bo takrat lepo vreme, da bom veliko zunaj!
bo pa puran z jajci ter solato in juho. Jaz bi tudi jajček dala na meso, sam škoda, ker ga ne smem...
Za kosilo sem jedla malancane na ražnju in ajvar; dobro kot
Popoldne pa eno banano in nekaj suhih fig. Za večerjo pa dva paradajza. Za preživet!
Danes pa zrezki, pa gobe, pa velika skleda solate.
Kaj čmo!!!
na papirju, ki sem ga jaz dobila, je namreč pisalo, da nam na vitaminski dan pripada SAMO sadje
povedano mi je zelo všeč
jaz nisem brala nobene knjižice oz. knjige, ampak sem samo dobila dieto opisano na a4 formatu.....
pišuka...si bom jst res mogla kr knjigo prebrat in se ne zadovoljit z napisanim na mojem listu
OBLJUBIM
. Največja finta od vsega je, da imava z možem ravno na vodni dan obletnico, se je sam prav veseli, je že rekel, na tisto vodo te bom pa že peljal
..mislm da bom juho kar spuščala....za večerjo pa sem si privoščila malo več, sm pojedla hrenovke in solato pa pol polnozrnate žemlje...no meni je dan kar hitro minil in zaenkrat morm reč da mi se ni hudo
...držte pesti da me ne premaga skušnjava...