|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bombažne plenice
16.2.2006 16:12:15   
tinaaa
Kmalu pričakujemo 2. otroka, pa vidim, da se je od prvega moda s plenicami spremenila... pred 6 leti so bile edina opcija papirnate plenice, zdaj pa spet bombažne ... Pri nas sem našla samo tiste od Štorklje (mislim, da so v Millerju njihove?), pa stane ena čez 3 jurje...
A veste, kje jih je še možno kupiti v Slo ali kje na internetu v Evropi, kaj torej še obstaja, pa če so kakšne blazno boljše itd...
LP vsem,
Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bombažne plenice
16.2.2006 17:02:39   
*maja
http://www.pleniceracman.com/

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=856

Mi uporabljamo štorkljine plenice in smo zelo zadovoljni z njimi, tako da jaz jih priporočam.

(odgovor članu tinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 17:03:40   
*maja
UPS, sem se zatipkala user posted image , mi imamo Racmanove plenice in ne štorkljine.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 17:15:56   
doroteja23
Ne vem kakšne plence tomisliš? To misliš slučajno te zaširoko previjanje. Te namreč dobiš v DM-u in mislim da so od tosame! Jih je pa notri 10 kom. Pa tam nekje do 4000 sit pridejo. No nevem zdaj če je cena pravilna,ker jaz jih nisem kupovala, ker sem jih dobla od sestre. Ona pa jih je dbla v paketu za novorojenčka.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu tinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2006 18:10:07   
tinaaa
mislim tiste bombažne, ki zgledajo kot hlačke...  Na internetu vidim, da jih je milijon, samo se ne upam naročiti, ne da bi jih videla v živo... 

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
16.2.2006 19:04:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2006 20:35:30   
doroteja23
Aja. Ja v babycentru pa sem jih vidla.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu tinaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2006 8:22:58   
Anonimen
Racman ima več vrst plenic. So rumeni racman, zeleni in modri racman. Jaz imam zeleni racman (so malo bolj vpojne (tudi zato debelejše), medtem ko rumeni racman, so pa malo manj vpojne in seveda ožje. Rumeni racman so zelo podobne štorkljinim plenicam.
Poglej v trgovini, in magari kupi vsako po eno, poizkusi potem se pa odloči.
čaw

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?