Bombažne plenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tinaaa -> Bombažne plenice (16.2.2006 16:12:15)

Kmalu pričakujemo 2. otroka, pa vidim, da se je od prvega moda s plenicami spremenila... pred 6 leti so bile edina opcija papirnate plenice, zdaj pa spet bombažne ... Pri nas sem našla samo tiste od Štorklje (mislim, da so v Millerju njihove?), pa stane ena čez 3 jurje...
A veste, kje jih je še možno kupiti v Slo ali kje na internetu v Evropi, kaj torej še obstaja, pa če so kakšne blazno boljše itd...
LP vsem,
Tina

*maja -> RE: Bombažne plenice (16.2.2006 17:02:39)

http://www.pleniceracman.com/

http://www.storklja.si/t3/index.php?id=856

Mi uporabljamo štorkljine plenice in smo zelo zadovoljni z njimi, tako da jaz jih priporočam.

*maja -> RE: Bombažne plenice (16.2.2006 17:03:40)

UPS, sem se zatipkala [sm=smiley9.gif], mi imamo Racmanove plenice in ne štorkljine.

doroteja23 -> RE: Bombažne plenice (16.2.2006 17:15:56)

Ne vem kakšne plence tomisliš? To misliš slučajno te zaširoko previjanje. Te namreč dobiš v DM-u in mislim da so od tosame! Jih je pa notri 10 kom. Pa tam nekje do 4000 sit pridejo. No nevem zdaj če je cena pravilna,ker jaz jih nisem kupovala, ker sem jih dobla od sestre. Ona pa jih je dbla v paketu za novorojenčka.

tinaaa -> RE: Bombažne plenice (16.2.2006 18:10:07)

mislim tiste bombažne, ki zgledajo kot hlačke...  Na internetu vidim, da jih je milijon, samo se ne upam naročiti, ne da bi jih videla v živo... 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.2.2006 19:04:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

doroteja23 -> RE: Bombažne plenice (16.2.2006 20:35:30)

Aja. Ja v babycentru pa sem jih vidla.

Anonimen -> RE: Bombažne plenice (17.2.2006 8:22:58)

Racman ima več vrst plenic. So rumeni racman, zeleni in modri racman. Jaz imam zeleni racman (so malo bolj vpojne (tudi zato debelejše), medtem ko rumeni racman, so pa malo manj vpojne in seveda ožje. Rumeni racman so zelo podobne štorkljinim plenicam.
Poglej v trgovini, in magari kupi vsako po eno, poizkusi potem se pa odloči.
čaw

Stran: [1]