Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2008 10:12:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bolniška za starejšega otroka? 22.2.2008 12:57:37
|
|
|
|
N _ B
|
Pri nas je ne dobiš od pediatra. Je bil en p že kaznovan (denarno) zaradi tega, oseba, ki je dobila neupravičeno bolniško, pa je morala vrniti denar ZZZS. Edina varianta je, da gre k splošnemu zdravniku in prosi za bolniško zase in ne za otroka. Čeprav je tudi to goljufija.
|
|
|
|
RE: Bolniška za starejšega otroka? 22.2.2008 13:16:21
|
|
|
|
aezzy
|
zakaj pa je treba sploh razlagati kdo in kaj je doma, naj moz enostavno rece, da rabi bolnisko, ker je tamala zbolela. kdo pa pravi, da bi morala to biti mama?
|
|
|
|
RE: Bolniška za starejšega otroka? 22.2.2008 13:37:00
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: aezzy zakaj pa je treba sploh razlagati kdo in kaj je doma, naj moz enostavno rece, da rabi bolnisko, ker je tamala zbolela. kdo pa pravi, da bi morala to biti mama? Mama je na porodniški in v skladu s pravilnikom ZZZS v tem primeru očetu ne pripada bolniška za nego otroka. ZZZS refundira te bolniške in hitro pridejo do navzkrižnih podatkov.
< Sporočilo je popravil N & B -- 22.2.2008 13:38:01 >
|
|
|
|
RE: Bolniška za starejšega otroka? 22.2.2008 13:42:15
|
|
|
|
tajtaja
|
Jaz sem na porodniški z dvojčki, in vedno ko je starejši sin (obiskuje vrtec) bolan, je mož z njim na bolniški. Še ni bilo nobenega problema. Saj na porodniški nisi za starejše otroke ampak za dojenčke!
|
|
RE: Bolniška za starejšega otroka? 22.2.2008 13:51:50
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Jaz sem na porodniški z dvojčki, in vedno ko je starejši sin (obiskuje vrtec) bolan, je mož z njim na bolniški. Še ni bilo nobenega problema. Saj na porodniški nisi za starejše otroke ampak za dojenčke! Pri nas je bila enaka situacija, vendar nikoli ni mož dobil bolniške. Tako sem imela poleg dveh dojenčkov, še bolno starejšo sestrico doma. Tudi, ko je bila v bolnišnici, ni dobil bolniške, je on vzel dopust, da je bil lahko čez dan z njo, jaz sem šla pa ponoči tja, da ni bila sama. Tako, da me res zelo zanima, kako lahko pride do takih razlik.
|
|
|
|
RE: Bolniška za starejšega otroka? 22.2.2008 14:06:08
|
|
|
|
N _ B
|
Eden izmed odg. pediatrinje: Žal tudi po letu dni pride iz ZZZS reklamacija takega staleža in potem je šele problem. Tako, da se ni za zanašati, da en zdravnik ne ve za drugega, ki je že dal bolniško. In če se potem izkaže, da ste vi namenoma zavedli zdravnika, boste sami povrnili vso boleznino. Primer Še nekaj primerov iz prakse: Primer2 Primer3 Primer4 Primer5
< Sporočilo je popravil N & B -- 22.2.2008 14:07:02 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?