|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine po NS
25.4.2011 17:31:18   
_perla_
Pozdravljeni, v petek sem imela NS. Danes pa imam že cel dan kar precejšnje bolečine v spodnjem delu trebuha, ozroma točno tam, kjer mi je delala UZ. Ker je doktorica morala kar precej pritisniti, da se je vse lepo videlo, sumim na to, da me tam boli zaradi pregleda. Ali je to možno, se je kateri zgodilo enako?
Danes celi dan počivam, ker se malo bojim, če pa ne bo do jutri boljše, pa se grem pokazat.. Prosim pa za vaše nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bolečine po NS
25.4.2011 18:16:03   
Anonimen
živjo,

tudi mene je še isti dan in dan po NS bolelo točno tam, kjer vem da je G bolj močno pritiskala. Sem že na NS zasokala, pa me je vprašala, če sem šla na blato (NS sem imela v dopoldanskem času). No, nslednji dan pa nič več bolečin.

Srečno!

(odgovor članu _perla_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2011 10:00:35   
Nefretiti
En Magnesol pa bo verjetno bolje ;)

(\_(\
(=' :')
(,('')('')

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.4.2011 17:35:44   
_perla_
Tudi pri doktorju sem dobila tak odgovor: maternica se raztaza in če ni kakšnih zelo močnih krčev in/ali krvavitev, je to samo raztezanje. In da naj spijem kakšen Magnasol.. Zanima me še sledeče: jem že Elevit, v katerem je tudi magnezij. Ali lahko zraven še pijem šumeče tablete magnezija ali bi to bilo že preveč kopičenja magnezija?

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.4.2011 18:20:35   
jakipaki83
Magnesol je itak za krče. In prevelika količina magnezija se lepo naravno izloči. Glede bolečin pa: NS je samo navaden ultrazvok. Morda te res boli, ker je preveč pritisnila G, morda te špika maternica, morda jajčniki, morda si se kaj čudno usedla ali pa spala. 100 razlag je. In v naslednjih tednih nosečnosti bo takih bolečin, ki ti ne bodo jasne, najbrž že kar precej. Pač, še ena od radosti nosečnosti user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?