Bolečine po NS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

_perla_ -> Bolečine po NS (25.4.2011 17:31:18)

Pozdravljeni, v petek sem imela NS. Danes pa imam že cel dan kar precejšnje bolečine v spodnjem delu trebuha, ozroma točno tam, kjer mi je delala UZ. Ker je doktorica morala kar precej pritisniti, da se je vse lepo videlo, sumim na to, da me tam boli zaradi pregleda. Ali je to možno, se je kateri zgodilo enako?
Danes celi dan počivam, ker se malo bojim, če pa ne bo do jutri boljše, pa se grem pokazat.. Prosim pa za vaše nasvete.

Anonimen -> RE: Bolečine po NS (25.4.2011 18:16:03)

živjo,

tudi mene je še isti dan in dan po NS bolelo točno tam, kjer vem da je G bolj močno pritiskala. Sem že na NS zasokala, pa me je vprašala, če sem šla na blato (NS sem imela v dopoldanskem času). No, nslednji dan pa nič več bolečin.

Srečno!

Nefretiti -> RE: Bolečine po NS (26.4.2011 10:00:35)

En Magnesol pa bo verjetno bolje ;)

_perla_ -> RE: Bolečine po NS (26.4.2011 17:35:44)

Tudi pri doktorju sem dobila tak odgovor: maternica se raztaza in če ni kakšnih zelo močnih krčev in/ali krvavitev, je to samo raztezanje. In da naj spijem kakšen Magnasol.. Zanima me še sledeče: jem že Elevit, v katerem je tudi magnezij. Ali lahko zraven še pijem šumeče tablete magnezija ali bi to bilo že preveč kopičenja magnezija?

jakipaki83 -> RE: Bolečine po NS (26.4.2011 18:20:35)

Magnesol je itak za krče. In prevelika količina magnezija se lepo naravno izloči. Glede bolečin pa: NS je samo navaden ultrazvok. Morda te res boli, ker je preveč pritisnila G, morda te špika maternica, morda jajčniki, morda si se kaj čudno usedla ali pa spala. 100 razlag je. In v naslednjih tednih nosečnosti bo takih bolečin, ki ti ne bodo jasne, najbrž že kar precej. Pač, še ena od radosti nosečnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]