Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bolečine in menstruacija 4.5.2009 22:41:24
|
|
|
|
Kliki
|
Ja imela sem ciste. Sledila je laparo sedaj je vse OK.
|
|
|
|
RE: Bolečine in menstruacija 4.5.2009 22:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem jemala kontracepcijske tabletke dve leti, takrat sploh vedela nism da mam menstruacijo. po jemanju (tega je 5 let) in še pred jemanjem pa take neznosne bolečine da ni za zdržat. nimam pa HB nobenih "notranjih" težav, tako pač je in mi več k tolk ne morjo pomagat. fajn je, k mi protibolečinske tablete primejo, sam se morm uležt za par minut, pa še termofor si vzamem. mam pa HB tolk fajn G, da če je prehudo grem lahko iz službe domou (delam v vrtcu v jaslih, in enosatvno se ne da, niti vsest ne). upam da fajn odpraviš
|
|
|
|
RE: Bolečine in menstruacija 5.5.2009 7:07:48
|
|
|
|
heija
|
Hvala obema! Bi obljubila, da sporočim, kaj bodo ugotovili, ampak vem, da bo dolgo trajalo, preden pridem na vrsto za pregled. Lep sončen dan!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.