Bolečine in menstruacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

heija -> Bolečine in menstruacija (4.5.2009 21:24:02)

Pozdravljene vse!
Z možem že več kot eno leto ne uporabljava zaščite pa še vedno ni nič. Vem, da je za nekatere to le trenutek v času, ki so ga preživele v čakanju na magični +, a vseeno. Dosti let prej sem uporabljala kotracepcijske tablete. Vmes sem naredila tudi pavzo. Odkar jih ne jemljem več od lanskega februarja, je menstruacija vedno bolj boleča. Zadnje čas je tako hudo, da niti protibolečinske tablete ne pomagajo več. V prihodnjih dneh se bom naročila k ginekologu, ker tako res ne gre več naprej. Je imela katera podobne izkušnje?
Hvala in lep pozdrav vsem!

Kliki -> RE: Bolečine in menstruacija (4.5.2009 22:41:24)

Ja imela sem ciste. Sledila je laparo sedaj je vse OK.

Anonimen -> RE: Bolečine in menstruacija (4.5.2009 22:50:59)

jaz sem jemala kontracepcijske tabletke dve leti, takrat sploh vedela nism da mam menstruacijo. po jemanju (tega je 5 let) in še pred jemanjem pa take neznosne bolečine da ni za zdržat.
nimam pa HB nobenih "notranjih" težav, tako pač je in mi več k tolk ne morjo pomagat. fajn je, k mi protibolečinske tablete primejo, sam se morm uležt za par minut, pa še termofor si vzamem. mam pa HB tolk fajn G, da če je prehudo grem lahko iz službe domou (delam v vrtcu v jaslih, in enosatvno se ne da, niti vsest ne).
upam da fajn odpraviš

heija -> RE: Bolečine in menstruacija (5.5.2009 7:07:48)

Hvala obema!
Bi obljubila, da sporočim, kaj bodo ugotovili, ampak vem, da bo dolgo trajalo, preden pridem na vrsto za pregled.
Lep sončen dan!

mokca -> RE: Bolečine in menstruacija (5.5.2009 13:33:26)

tako močne in boleče M,bi lahko bile znak endometrioze.kar naprej pejdi do G in zahtevaj preiskave.

Stran: [1]