Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Bolečina v spodnjem delu trebuha 17.9.2007 15:27:17
|
|
|
|
nineva
|
Hojla punce dolgo se nisem javla, ampak berem vas vsak dan. Moji O dnevi so mimo. Sva pridno vsaki drugi dan, tiste najbolj plodne pa vsak dan. Danes me že drugi dan boli v spodnjem delu trebuha, izcedka nobenega, znaki in špikanje pa podobno kot da pride , pa še gla ne pričakujem je sploh, če pa pride pa bi morala prit 27.09.( do zdaj točna ko ura ) -- torej smo prehitri. Od mojega prvega O dneva ( ker že tak celi mesec, da vse teče ) , je nekje 7 dan. Je možno ,da se vnezdidev pojavi v obliki takšne bolečine in brez vgnezditvene????? Ali ve katera, oz. ste že slišale kaj o tem??? lep pozdravček vsem in
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 17.9.2007 16:54:31
|
|
|
|
Estrella*
|
Hojla! Na tvoje vprašanje ti žal ne znam odgovoriti. Sama sem kar nekao vedla kdaj sem zanosila in sem 2 dni po oploditvi začutila bolečino v sp. delu, ki je trajala par uric, polek tega se mi je trebuh močno napihnil in je tak do danes tudi ostal. To je to. Upam, da ti je uspelo
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 18.9.2007 8:34:05
|
|
|
|
nineva
|
Hvala Teodoral! Že par mesecev se ukvarjam z takšnimi in drugačnimi znaki. Jaz sem tudi pri prvi nosečnosti nekako vedla, da mam v trebuščku pikico, čeprav me je nekako presenetla. Kar se tiče ostalih znakov: - prsi se mi ne zdijo še nič kaj večje, vendar tudi sicer pred PMS nič ne bolijo, je pa non stop prisoten top občutek v spodnjem delu nosečnosti, da o napihnjenosti sploh ne govorim... Srčno upam, da nam je tokrat uspelo , čeprav bom mogla še vsaj en teden počakat na CB. Upam, da bom zdržala
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 18.9.2007 15:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem imela vgnezditveno krvavitev, ki so jo spremljale bolečine v spodnjem delu trebuha, isto kot pri M. Sem že mislila, da se mi bo vlilo, pa se mi ni. Lp.
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 19.9.2007 9:05:22
|
|
|
|
čbela
|
nineva......upam da je ne bo tudi jaz upam da je ne dobim 30.09:)
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 19.9.2007 13:10:46
|
|
|
|
nineva
|
Pozdravček! Danes me je spet špikalo, napihjena sem kot, da samo fižolo jem,( se kar precej suha tak, da takoj vidim) in utrujena tak, da bi sam spala. Pri prvi nosečnosti je blo lahko - Naprej izostanek M, pol CB in v 8 tednu še G. potrdi. Zdajjjjjjj pa eh, groza.. Upam, da ne pride
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 19.9.2007 16:07:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram ti povedat, da sem jaz mela iste znake kot ti in sem bla noseča. Srečno .
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 19.9.2007 20:11:04
|
|
|
|
Lupita
|
Mene je tudi napihnilo...Enkrat te dni imam O oz. sem jo že imela - ne vem. V glavnem zadnja dva dni sem napihnjena in me spodaj boli oz. kot PMS bolečina! Eko! In traumiram, ker pač ne vem, se nekako bojim razočaranja...
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 14.10.2011 22:39:28
|
|
|
|
zdravjeplus
|
IZVIRNO SPOROČILO: nineva Hojla punce dolgo se nisem javla, ampak berem vas vsak dan. Moji O dnevi so mimo. Sva pridno vsaki drugi dan, tiste najbolj plodne pa vsak dan. Danes me že drugi dan boli v spodnjem delu trebuha, izcedka nobenega, znaki in špikanje pa podobno kot da pride , pa še gla ne pričakujem je sploh, če pa pride pa bi morala prit 27.09.( do zdaj točna ko ura ) -- torej smo prehitri. Od mojega prvega O dneva ( ker že tak celi mesec, da vse teče ) , je nekje 7 dan. Je možno ,da se vnezdidev pojavi v obliki takšne bolečine in brez vgnezditvene????? Ali ve katera, oz. ste že slišale kaj o tem??? lep pozdravček vsem in Bolečine v trebuhu lahko nastajajo zaradi najrazličnejših vzrokov. Priporočam preged pri zdravniku, ginekologu.
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 4.11.2011 16:29:17
|
|
|
|
GregUr
|
kaj ste ugotovile? vprašanje sem sicer zastavila v drugi temi, ampak jo kopiram sem: punce, da ne odpiram nove teme, uprašam kar tle tle je sigurno več izkušenih neki me zanima - s partnerjem velik pozornosti posvetva ovulaciji in SO par dnii pred, med in par dni po njej (takrat sva še posebej aktivna ). zadnjega sva imela na dan O, in sicer špikanje in blagi krči so mi dali vedeti da je to to. Močno upam da je prišlo do oploditve . zdej pa konkretno vprašanje - ste par dni po SO in dejanski oploditvi kaj čutile v trebuhu? kakšno napetost, občutek kot pred M, samo brez krčev, ampak z rahlo bolečkasto bolečinkico (komaj kaj čutim)? ne me napadat da naj počakam 14 dni in opravim test ipd, ampak pač, zelo si želim postati in verjemite da vsaka sprememba v telesu nekaj pomeni, me pa zanima če je ta sprememba mogoče le kaj v tej smeri? prosim za kakšno vašo izkušnjo? ;) hvala lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2011 16:35:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 4.11.2011 16:36:06
|
|
|
|
butt3rfly
|
pri 1. nosečnosti se ne spomnem, pri 2. in sedaj pri 3. pa je bilo tako, da me po O ni nič bolelo, popolnoma nič nisem čutila. špikanje se je začelo par dni pred M (recimo kakšn teden) in je trajalo vse do 3. meseca nosečnosti. lahko si ali pa nisi noseča. kot sama praviš, bo pač treba počakat.
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 4.11.2011 16:41:21
|
|
|
|
GregUr
|
Vespazijan datum sem pogledala samo od zadnjega prispevka, pa saj niti ni važno, itak se pogovor lahko nadaljuje, čeprav je tema stara 4 leta. Problem je isti. Butt3rfly najlepša hvala za odgovor , pač bom čakala in čakala... in upam da dočakala
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 14.11.2011 20:03:15
|
|
|
|
Arya
|
Pozdravljeni, ja tudi midva z dragim že pridno delama na . Sem, tik pred in so se mi pred nekaj dnevi začele pojavljati bolečine v spodnjem delu trebuha, danes pa me je prav pikalo...in kar napihnjena sem, karkoli pojem. Menzo sem imela do zdaj zmeraj redno in mi ni nikoli "nagajala" Naredila sem test z babycheck danes in rezultat je bil takšen, da se je ena črtica močno vidla, druga pa bolj medlo...na CB pa bom še počakala do datuma. Mislite da mi je uspelo ? LP,
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 14.11.2011 22:15:57
|
|
|
|
Gwendolen
|
Črtica je črtica. Če jo vidiš, potem je to to! Pa vseeno ponovi še s CB, je lepši test za ovekovečenje. Čestitam!
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 15.11.2011 7:58:25
|
|
|
|
Arya
|
Bom počakala do datuma (2 dni, čeprav bo težko) in javim, upam pa na ...
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 15.11.2011 17:51:34
|
|
|
|
amyZ
|
Mene je špikalo v nedeljo, točno en teden pred možno menstruacijo. Potem pa nič več. Ne vem pa čemu bi to pripisala, saj sem bila zunaj, sicer močno zavita, jajčnike vedno pazim, ampak vseeno. Bomo videli kaj bo naslednji teden.
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 16.11.2011 19:58:25
|
|
|
|
amyZ
|
Danes se mi je znova pojavila bolečina. Ni me špikalo ampak me je prav tiščalo. Nekako tako kot me pred menstruacijo. Zdi se mi čudno, ker je itak do nedelje še ne bi dobila, nekam kmalu se mi zdi vse skupaj. Kot pravite se ponavadi pojavi taka bolečina ravno v času ko naj bi dobile , ali je mogoče da tudi prej, če je recimo ne bo??? Razen, če gre za kaj drugega. Moram pa reči da imam tudi blag izcedek. Hm...
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 8.2.2012 19:05:05
|
|
|
|
saan21
|
Pozdravljene. Tabletke sem nehala jemati začetek lanskega decembra. Sedaj bi morala dobiti menstruacijo konec januarja in je kar ni in ni. Že pred 14 dnevi so me močno bolele bradavičke. Sedaj pa se mi že nekaj časa pojavljajo bolečine v spodnjem delu trebuha. Kakšne dan malo bolj, kakšen dan malo manj... danes zjutraj me ni bolelo, sedaj pa me je zopet začelo. Ali je možno, da sem noseča? Najlepša hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 8.2.2012 20:41:10
|
|
|
|
ninej
|
saan21- ko sem jaz nehala jemat KT,nisem M dobila 2 meseca in imam od tedaj neredne M.....možno,da so ti hormoni malo ponoreli in poskušajo priti v tisto pravo ravnovesje.....v glavnem jaz imam zaradi tega celo štalo,ker ne vem kdaj je O in je s tem tudi možnost zanositve manjša....upam,da bo pri tebi drugače.....če je ni ti priporočam narediti test nosečnosti,če bo ta negativem ,ti svetujem,da pokliči svojo ginekologinjo in ti bo ona znala najbolj svetovat.....upam,da se ti bo izšlo kakor sama najbl želiš.....pozdravček
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 8.2.2012 21:04:08
|
|
|
|
saan21
|
Zdravo. Hvala za odgovor. Ravno delava dojenčka ne, če bi kaj bilo bi bila pa zelo zelo vesela. Tako da premišljujem o tem, da bi naredila test v kolikor bi bil negativen pa obiskala G, ker so tele bolečine že neznosne.
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 10.2.2012 20:59:35
|
|
|
|
saan21
|
Pozdravljene ponovno. Danes sem naredila test in je pokazalo . Koliko so testi zanesljivi? Če pokaže 2 črtici je večja verjetnost, da sem nočesa, kot da nisem, kot da pokaže 1 in sem?
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 10.2.2012 22:55:12
|
|
|
|
ninej
|
saan21-čestitke ,noseča si,testi so kar dost zanesljivi,če se hočeš še dodatno prepričat,pa pokliči svojo ginekologinjo da te še pregleda.....lepo nosečnost ti želim....pozdravček
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 11.2.2012 13:22:00
|
|
|
|
saan21
|
Hvala hvala ;) Sem včeraj pokazala mojemu in je kar gledal in sva se veeeeliiiik pogovarjala...:) Danes me je pa vprašal, a bova res mela dojenčka? Sem rekla, ja ne vem test je pokazal tako, bom naredila še enega ko uspem priti do lekarne v tej zimi (nisem ravno na ravnem doma). Ginekologinjo imam namen kmalu poklicati, ker bi že tako morala kaj na pregled, a ni na 3 leta priporočljivo? Pa se mi zdi da je letos 3 leta... Kaj pa zdaj? Včeraj sem brala in brala in brala pa brala, kar nisem se spravila iz neta dol... Sem namreč absolventka in zraven delam še PT za vzgojiteljico, ki bo končan junija, faks bo pa malo počakal... Kdaj ste kaj povedale da ste noseče? Ne namerava povedati takoj, vendar nekaj preveč dolgo pa tudi ne bova tiho, ker jaz ne bom mogla biti... ne vem kako bo kaj mami navdušena (stara sem namreč 23 to ni ovira) ampak pravi da bi morala prej najti službo in lalala, ampak jaz nikol nisem imela namena imeti prvega otroka pri 30 ali čez... najhuje bo povedati kolegici, ki se s fantom matra že 5 let. Mislim, da bo kar težko sprejela... Kako je s kavo? Eno do 2 na dan se lahko kajne? Kaj pa s folno kislino, naj začnem čimprej jemati? Hvala za vse odgovore :)
|
|
|
|
RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha 11.2.2012 14:42:26
|
|
|
|
ninej
|
saan21- če sta vidva pripravljena tega otroka vzgajat in ga imet rada,potem mislim,da ni nobene ovire,vse ostalo se že da poštimat-služba te bo počakala in vse ostalo tud....naj ti povem da sem bila jst takega mnenja najprej štalca pol pa kravca in sem u otrokom odlašala,zdaj pa od avgusta delava na njen in ne uspe......tko,da sm res ful vesela za tebe in vem ,da boš dobra mamica.....kdaj jim povedat?odvisno kake odnose imate doma,jst bi počakala do nuhalne svetline,ko ti povedo da je z bitjecem vse ok-no tko bi jst nardila,ti pa se sama odloč kako in kaj.....verjamem da ti bo težko to delit s kolegico ,ki se trudi že veliko časa,sam verjemi če je res prava kolegica,bo vesela zate-tudi meni je večkrat težko,sam jim pa ful privoščim,ker vem da bom tud jst enkrat mamica..... Veliko sreče....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ime za punčkosmeja2Mia (
52%)
Mija (
28%)
Nia (
16%)
Nija (
4%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!