saan21 -> RE: Bolečina v spodnjem delu trebuha (11.2.2012 13:22:00)
|
Hvala hvala ;) Sem včeraj pokazala mojemu in je kar gledal in sva se veeeeliiiik pogovarjala...:) Danes me je pa vprašal, a bova res mela dojenčka? Sem rekla, ja ne vem test je pokazal tako, bom naredila še enega ko uspem priti do lekarne v tej zimi (nisem ravno na ravnem doma). Ginekologinjo imam namen kmalu poklicati, ker bi že tako morala kaj na pregled, a ni na 3 leta priporočljivo? Pa se mi zdi da je letos 3 leta... Kaj pa zdaj? Včeraj sem brala in brala in brala pa brala, kar nisem se spravila iz neta dol... Sem namreč absolventka in zraven delam še PT za vzgojiteljico, ki bo končan junija, faks bo pa malo počakal... Kdaj ste kaj povedale da ste noseče? Ne namerava povedati takoj, vendar nekaj preveč dolgo pa tudi ne bova tiho, ker jaz ne bom mogla biti... ne vem kako bo kaj mami navdušena (stara sem namreč 23 to ni ovira) ampak pravi da bi morala prej najti službo in lalala, ampak jaz nikol nisem imela namena imeti prvega otroka pri 30 ali čez... najhuje bo povedati kolegici, ki se s fantom matra že 5 let. [sm=smiley19.gif] Mislim, da bo kar težko sprejela...[sm=smiley13.gif] Kako je s kavo? Eno do 2 na dan se lahko kajne? Kaj pa s folno kislino, naj začnem čimprej jemati? Hvala za vse odgovore :) [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|