|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina v križu
4.1.2005 11:43:51   
Anonimen
Sem v 13. t. in me zanima če je katero takrat bolel križ. Delam v trgovini in včasih mi pride da tudi hodit ne morem. Nič težkega ne delam, tudi doma ne. Tudi doma se zjetraj komaj z postelje vstanem.:(( A bo to kmalu minilo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečina v križu
4.1.2005 11:48:33   
Vrtnica1
Saška, jaz sem tudi v 13t in me križ ne boli več, me ja pa prav fino na začetku nosečnosti:hudicek:. Ni bilo prav nič prijetno.
Žal ti ne morem pomagati, bo mogoče katera kaj več napisala.
Mogoče bo pa kmalu minilo :zmeden:
Drži se, lp, V. :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečina v križu
4.1.2005 12:03:49   
Dolina
Joj, mene je tud bolel križ na začetku nosečnosti, niti nisem smela na hrbtu spat, ker se nisem mogla zravnat od bolečin. Potem so mi na telovadbi povedali, da so to lahko tudi te kosti - medenica, ki se odpira in pripravlja na bebiko.
V glavnem, probaj delat te vaje za mišice medeničnega dna, hkrati pa še spodnji del trebuščka oz. popek rahlo povleči notr in drži do 10 sekund (pa vmes normalno dihaj). Če to delaš 3x na dan, po 5-10 stiskov, naj bi se ti stanje izboljšalo, ker s tem krepiš hrbtne mišice. (to lahko delaš leže na boku s pokrčenimi nogami, ali na vseh štirih, ali pa stoje).

Če si iz Lj pa pejt na telovadbo v porodnišnico: fizioterapevtka ti bo dala cel kup nasvetov.

Pa to mine, pri meni nekje do 16t.

Drži se, pa pa Dolina 31t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečina v križu
4.1.2005 13:23:56   
bivka
Tudi mene je na začetku grozno bolel križ. Če te lahko potolažim-minilo bo.
Lp, B 33t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečina v križu
4.1.2005 21:38:12   
SU
Tudi mene je bolel križ, da spati nisem mogla, ker za to nisem našla ustreznega položaja... Ampak mine! Mene je kar hitro. LP, Saša (26,2/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?