|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Božična sladica
19.12.2005 15:02:55   
Anonimen
Kupiš navadni pandoro,tisti v obliki zvezde.
Zrežeš ga po plasteh,počez,ne podolgem.Narediš po želji kremo in začneš
mazat plasti s kremo in ga sestavljat nazaj,ampak tako,da na koncu izgleda kot smrečica.Ko je sesatvljen in nafilan s kremo od zgoraj začneš zalivat
s stopljeno čokolado.Vogalčke ki štrlijo pa okrasiš s kandiranimi češnjami.tako da izgledajo kot lučke na jelki.Za finiš pa posipaš z sladkorjem v prahu.
Vse skupaj sem zračunala naj bi stalo 10 eurou.
Enostavno in okusno in lepo za videt.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Božična sladica
19.12.2005 15:15:52   
india
Ja,Neva, nekaj takega sem delala dve leti nazaj, pa je bilo res odlično!!!! Samo na češnje se nisem spomnila.

Njammmi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 23:47:36   
Anonimen
Ok, zdaj pa prosim, naj ena razloži, kaj je to pandoro v obliki zvezde????user posted image

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 23:55:59   
Aleksandrin
Njami Neva, dobra ideja.
Blacky: sladek kruh v obliki zvezde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2005 8:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky

Ok, zdaj pa prosim, naj ena razloži, kaj je to pandoro v obliki zvezde????user posted image

Bauli tisti v svetlo vijolčasti škatli.Če ga od zgoraj pogledaš vidiš da je narejen v obliki zvezde. To so tile italijanski panetoni,no eni so pandoro,mi ni jasno še sedaj zakaj različni naziviuser posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 20.12.2005 8:54:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 11:03:10   
mila1
Men je zelo dobra orehova rolada z kislo smetanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2005 0:05:32   
Anonimen
Joj, sem se pozabila oglasiti tukaj. Ja, hvala Neva za razlago. Sem ravno naslednji dan v enem katalogu videla ta kruh v akciji in je pisalo Pandoro, sem takoj vedela, kaj sta mislili. Bomo sprobali. Hvala za idejo.

(odgovor članu mila1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?