|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:06:28   
ery
Ojla..

jaz sem pa včeraj dobila zibelko, ki mi jo je posodila teta, ampak je kot nova, čeprav je stara 6 let. Ampak ona je vrgla blago in baldehinček stran, ker ni bilo več dobro.
Zanima me, kje bi se dalo dobiti blago, ki ga daš okrog zibelke? za posteljico prodajajo, kaj pa za zibelko?

Hvala za odgovore in lepo se imejte!!! :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:06:58   
baguSka
Rutar..

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:07:23   
baguSka
V štacunah za dojenčke.:zmeden:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:08:03   
Anonimen
Tudi za zibelke prodajajo, ja.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:09:38   
Sara3
Mogoče pa lahko sešiješ oz. neseš šivilji. Moje sestra je tako naredila. Belo blago, notri tanka spužva in okoli zibelke majhne mašnice iz blaga oz dekorativnih trakcev.....;)

Lp,

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:12:36   
KIRA
za zibko tud se tudi dobi. pa še kako lepe so nekatere garniture! jaz sem kupla komplet za 13 jurjev - baldahinček je not, obloga (taka mehka), pol kovterček in čist tanek povšter - v bistvu je sam za okras. tako mehko, super na otip.:):) zelo luškana se mi je zdela. mel so jih pa v pikapolonici in v uni trgovini v BTC - Direndaj? ali kako se že imenuje...

na madžarskem imajo dosti cenejše, tam dobiš že za 5 do 8 jurjev komplet, ampak se mi blago zdi nekako bolj trdo.:zmeden: mi ga je mama kupla za posteljico, pa nisem preveč navdušena - nekako togo je, ne da se lepo pregibat, čeprav perem z mehčalcem.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:22:57   
Anonimen
ODEJCA
Rutar Silva s.p.
Komarijska pot 19
Brezovica pri Ljubljani

tel: 01 365 42 25
www.odejca-sp.si

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:25:24   
KIRA
ery, sem tidala slikco v album, pa si lahko pogledaš. zibka je not, pa postla tud - tist komplet je pa z madžarske.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 10:33:48   
Mina1
Tudi za zibelke imajo. Mi imamo od Oddeje Škofja loka in to zelo "cute" komplet v beli barvi, gor pa tini mini bombončki v pastelnih barvah. Zelo lepo...

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 11:11:41   
ery
Punce kolk ste ve hitre z odgovori. Res hvala!

Sam kaj bi ve naredile-ali bi dale dojenčka takoj v posteljico ("Špampek") ali v zibelko? Ker imam oboje in ne vem kako naj se odločim...

Ali naj že spi v veliki posteljici, zibelka naj pa bo v dnevni sobi za podnevi? Ali ne?

:zmeden:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 11:31:00   
cmokec
Jaz sem prav poceni kupila konce od poletnih prešitih kovtrov v Odeji Škofja Loka in sešila sama. Fino je, da imaš več za zamenjat, da lahko upereš.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Blago za okrog zibelke
10.5.2005 12:38:09   
*maja
http://www.odejca-sp.si/odejcaxxx.html

Pa v Leclercu bi se tudi kaj našlo, pa še prav lušno je...;)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?