Blago za okrog zibelke (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ery -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:06:28)

Ojla..

jaz sem pa včeraj dobila zibelko, ki mi jo je posodila teta, ampak je kot nova, čeprav je stara 6 let. Ampak ona je vrgla blago in baldehinček stran, ker ni bilo več dobro.
Zanima me, kje bi se dalo dobiti blago, ki ga daš okrog zibelke? za posteljico prodajajo, kaj pa za zibelko?

Hvala za odgovore in lepo se imejte!!! :metulj:

baguSka -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:06:58)

Rutar..

baguSka -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:07:23)

V štacunah za dojenčke.:zmeden:

Anonimen -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:08:03)

Tudi za zibelke prodajajo, ja.

Sara3 -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:09:38)

Mogoče pa lahko sešiješ oz. neseš šivilji. Moje sestra je tako naredila. Belo blago, notri tanka spužva in okoli zibelke majhne mašnice iz blaga oz dekorativnih trakcev.....;)

Lp,

KIRA -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:12:36)

za zibko tud se tudi dobi. pa še kako lepe so nekatere garniture! jaz sem kupla komplet za 13 jurjev - baldahinček je not, obloga (taka mehka), pol kovterček in čist tanek povšter - v bistvu je sam za okras. tako mehko, super na otip.:):) zelo luškana se mi je zdela. mel so jih pa v pikapolonici in v uni trgovini v BTC - Direndaj? ali kako se že imenuje...

na madžarskem imajo dosti cenejše, tam dobiš že za 5 do 8 jurjev komplet, ampak se mi blago zdi nekako bolj trdo.:zmeden: mi ga je mama kupla za posteljico, pa nisem preveč navdušena - nekako togo je, ne da se lepo pregibat, čeprav perem z mehčalcem.

Anonimen -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:22:57)

ODEJCA
Rutar Silva s.p.
Komarijska pot 19
Brezovica pri Ljubljani

tel: 01 365 42 25
www.odejca-sp.si

KIRA -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:25:24)

ery, sem tidala slikco v album, pa si lahko pogledaš. zibka je not, pa postla tud - tist komplet je pa z madžarske.

Mina1 -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 10:33:48)

Tudi za zibelke imajo. Mi imamo od Oddeje Škofja loka in to zelo "cute" komplet v beli barvi, gor pa tini mini bombončki v pastelnih barvah. Zelo lepo...

pa-pa Mina1;)

ery -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 11:11:41)

Punce kolk ste ve hitre z odgovori. Res hvala!

Sam kaj bi ve naredile-ali bi dale dojenčka takoj v posteljico ("Špampek") ali v zibelko? Ker imam oboje in ne vem kako naj se odločim...

Ali naj že spi v veliki posteljici, zibelka naj pa bo v dnevni sobi za podnevi? Ali ne?

:zmeden:

cmokec -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 11:31:00)

Jaz sem prav poceni kupila konce od poletnih prešitih kovtrov v Odeji Škofja Loka in sešila sama. Fino je, da imaš več za zamenjat, da lahko upereš.

*maja -> Blago za okrog zibelke (10.5.2005 12:38:09)

http://www.odejca-sp.si/odejcaxxx.html

Pa v Leclercu bi se tudi kaj našlo, pa še prav lušno je...;)

Stran: [1]