Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Blago z otroškimi motivi! 6.5.2008 11:08:28
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ena trgovina z blagom je v hali D pod Emporiumom (tukaj sem jaz kupovala), pa v City parku je ena.
|
|
RE: Blago z otroškimi motivi! 6.5.2008 11:56:52
|
|
|
|
Leiah
|
Pa v BTC-ju hala A (v kleti) sta dve trgovini z meterskim blagom, najbolj revno izbiro ima tista v city parku (kolikor sem jaz uspela videti). V hali A je v eni od teh dveh trgovin fajn, ker imajo blago dolzine 280 cm in se da lepo sesiti posteljnino, ne pride dosti ostankov! V drugi pa prodajajo na kg (vsaj ko sem jaz kupovala zase), kar se tudi splaca!
|
|
RE: Blago z otroškimi motivi! 6.5.2008 15:45:42
|
|
|
|
Lea2007
|
Super, hvala vama za info...Bom šla pogledat.
|
|
|
|
RE: Blago z otroškimi motivi! 6.5.2008 15:49:17
|
|
|
|
tancho
|
Če imaš koga, ki bi ti prinesel blago iz IKEJE, se ti pomoje fulll splača. Meni je tam kolegica kupla blago, ker namervam sešiti poletno dekico za v voziček. Se mi zdi smešno dajati po 20 in več evrov za tanke bombažne dekice, predvsem pa mi niso všeč motivi. Je pa ta blago iz 100%bombaža in se lahko pere na 60 stopinj. Jst sm npr. vzela tega levo zgoraj. Imajo pa tudi kar ugodne posteljnine: klik . Se mi zdi, da se res splača! LP
|
|
|
|
RE: Blago z otroškimi motivi! 6.5.2008 15:58:21
|
|
|
|
rija
|
Lea, jaz vem, kje dobiti res krasne živopisane bombaže...ampak če te zanima, me kontaktiraj na zs.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?