Blago z otroškimi motivi! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

Lea2007 -> Blago z otroškimi motivi! (6.5.2008 11:06:00)

Mene pa zanima, če poznate katero trgovino, ki bi imela na izbiro blago za otroško postelnino. Ko sem gledala je izbira zelo revna. Rada bi kako lepo, žvahno blago, da bi naredila postelnino.
Zanima me pa tudi, kje bi dobila kako blago, da bi dala preoblečt rabljen, strgan avtosedež.

Hvala

mojsoncek -> RE: Blago z otroškimi motivi! (6.5.2008 11:08:28)

Ena trgovina z blagom je v hali D pod Emporiumom (tukaj sem jaz kupovala), pa v City parku je ena.

Leiah -> RE: Blago z otroškimi motivi! (6.5.2008 11:56:52)

Pa v BTC-ju hala A (v kleti) sta dve trgovini z meterskim blagom, najbolj revno izbiro ima tista v city parku (kolikor sem jaz uspela videti).
V hali A je v eni od teh dveh trgovin fajn, ker imajo blago dolzine 280 cm in se da lepo sesiti posteljnino, ne pride dosti ostankov! V drugi pa prodajajo na kg (vsaj ko sem jaz kupovala zase), kar se tudi splaca!

Lea2007 -> RE: Blago z otroškimi motivi! (6.5.2008 15:45:42)

Super, hvala vama za info...Bom šla pogledat.

tancho -> RE: Blago z otroškimi motivi! (6.5.2008 15:49:17)

Če imaš koga, ki bi ti prinesel blago iz IKEJE, se ti pomoje fulll splača. Meni je tam kolegica kupla blago, ker namervam sešiti poletno dekico za v voziček.
Se mi zdi smešno dajati po 20 in več evrov za tanke bombažne dekice, predvsem pa mi niso všeč motivi. Je pa ta  blago iz 100%bombaža in se lahko pere na 60 stopinj. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jst sm npr. vzela tega levo zgoraj. Imajo pa tudi kar ugodne posteljnine: klik . Se mi zdi, da se res splača! LP

rija -> RE: Blago z otroškimi motivi! (6.5.2008 15:58:21)

Lea, jaz vem, kje dobiti res krasne živopisane bombaže...ampak če te zanima, me kontaktiraj na zs.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pety78 -> RE: Blago z otroškimi motivi! (22.5.2008 20:46:14)

Riiiijaaaaa............... ku ku![sm=smiley36.gif]

Stran: [1]