|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bivši partnerji
21.10.2005 2:34:30   
Anonimen
K razmišljanju so me vzpodbudili vaši odgovori v temi "Zanimiva situacija". Jaz sem tam na koncu že povedala svoje mnenje...

Kako je pa pri vas? Kakšne odnose imate s svojimi bivšimi partnerji, če jih imate? Kako na to reagira vaš sedanji partner?
In kako je s tem pri njem? Ima še stike s kako bivšo? Kako ve gledate na to?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bivši partnerji
21.10.2005 2:41:30   
Anonimen
Sem že v sosednji temi napisala, pa bom še tu...
Odnosov in stikov z bivšimi partnerji nimam in jih ne želim imeti, jih ne potrebujem. Tudi moj mož nima stikov s svojimi bivšimi, pa tudi pravi, da jih ne želi in ne potrebuje. Če se slučajno srečamo s kakšnim bivšim/bivšo, se pozdravimo, to pa je tudi vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2005 6:26:20   
kepa*
nimava stikov z bivšimi in tako se mi di prav. Pustimo preteklost preteklosti, tako menim.

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2005 6:27:45   
CUKRČEK
Z bivšimi fanti imam čist urejene odnose......če se pač srečamo poklepetamo in to je to. Komot gremo tudi na pijačo. Brez zamer in podobnih zadev.
Je pa res, da gre tukaj le za fante in ne za to, da bi bila poročena prej oz. da bi s kom dlje časa živela.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2005 7:26:11   
srki
Stikov z bivšimi nimam, jih tudi sploh ne vidim, ker so hvala bogu daleč stran, no tako daleč ne, ampak jih pač sploh ne vidim on pa tudi svojih ne, menim da je tudi boljše tako.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2005 7:44:30   
Špacka

Nobenih stikov z bivšimi, tudi nimam potrebe, vsi pa stanujejo daleč stran, tako da je mala verjetnost, da bi se slučajno srečali.Ja, vedno sem bila prepričana, da ne bom ostala v tem našem malem mestu, kjer se nič ne dogaja....zarečenega kruha se največ poje, ne?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2005 9:00:16   
dory
Bivsi zame pomen preteklost...nisem jih mela velik user posted image , ampak s prejsnjima,ce se ze srecamo se cist normalno pozdravimo in kaksno recemouser posted image ...s tazadnjim pa v zivljenju nocem imet vec opravka...klinc ga gledauser posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2005 9:10:17   
ur+sa
tudi jaz jih nisem imela veliko. ce se srecava se pozdraviva (tako kot vsakega cloveka). to je pa tudi vseuser posted image

moj tudi nima stika z bivsimi, kar se mi zdi prav.user posted image
preteklost je preteklost, ceprav vcasih boli.user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2005 9:11:45   
Maxica
Ne jaz ne on nimava kakšnih tesnejših oz.prijateljskih odnosov z bivšimi. Če se srečaš, se pač pozdraviš, in to je to. Zame so stvar preteklosti-živim za sedanjost.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2005 9:15:36   
*zvezdica*
Tud jaz nimam stikov z bivšimi...čeprav mi eden od njih (moj 1. fant) še vedno piše za vsako novo leto in rojstni dan...pa kakšno kartico iz potovanja dobim. Kakšnih pravih stikov (tel. pogovor, mail, pijačka) pa nimam z nikomer. Pa prav mi je tako!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2005 9:43:06   
baguSka
Jih ne srečujeva in se tudi z njimi namerno ne dobivava in klicariva.

Ne smem pa pozabit, da se najde včas kakšna nj.bivša da ga pokliče, pa tud moji bivši se kdaj spomnejo name. Rečš besedo dve in to je to: Kako? Kje? Zakaj? Se kej vidmo.. Dijo. Sevede je pa to vse. Nimava niti želje niti potrebe po kakšnih srečanjih, ker še sama utegneva bit bl mau skupi.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2005 10:18:57   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa
Kakšne odnose imate s svojimi bivšimi partnerji, če jih imate?
Kako na to reagira vaš sedanji partner?

1. Nikakršnih
2. Ne reagira

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2005 10:21:00   
zoya_
BOm kar kopirala, ker sem mi ne da še enkrat pisat

Jaz se s svojimi bivšimi dobro razumem. Tudi moj partner jih pozna. Z enim hodiva redno vsak mesec na kosilo, z drugim imava kontakte preko maila in telefona in tudi zadnjič ne dolgo nazaj, sva šla do njega, ker sem imela pri njemu še nekaj stvari in sva spoznala tudi njegovo punco, simpatično deklino. Če se srečamo, se pozdravimo in res ne mislim z nobenim bivšim bit v neprijateljskih odnosih. So bivši, to je res, samo še vseeno smo lahko znanci in gremo kdaj na kavo.

Moj ima tudi bivše, normalno... Z bivšo ima tudi otroke, tako da... nekega sovražnega odnosa ne moremo imet. Ko sva zaživela skupaj, sva poskušala vse, da ne bi delala problemov, ker so tu le otroci in smo nekako potem prišli na neko valovno dolžino, da sem jo tudi povabila na kavo.  Vmes je prišlo do komfliktov, ampak sedaj smo v redu. Tudi jaz peljem sama njej otroke in tudi rečemo par besed. Nimam časa se ukvarjat z njo, vem da moj ne bi šel nazaj, pa bi lahko ne vem kva naredila. Ona pa je tudi sedaj spoznala, da res nista bila za skupaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2005 10:22:07   
Anonimen
Se pozdravimo, poklepetamo, spijemo kakšen pir, ni panike. To z moje strani, kako je z njegove pa ne vem, me niti ne zanima.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
21.10.2005 10:23:44   
Anonimen
Jaz z bivšimi nimam stikov, moj partner pa, ker ima pač otroka z bivšo. Meni je to čisto normalno, dokler mi z njo ni potrebno silvestrovati. Aja, pa da takrat, ko nas počasti s vojim obsikom, skupaj z mojim partnerjem in njunih otrokom hodijo okoli skupnih prijateljev, po družinskih obsikih, to mi ni prav. Čudno, a ne? Mater sem zaj...!

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.10.2005 10:28:22   
Ajsha
Tega pa od tebe, Splišni, ne bi pričakovala....da dovoliš, da se take zadeve dogajajo. Silvestrovanje, "družinsko" obiskovanje skupnih prijateljev...sem mislila, da bi se ravno ti temu z vsemi štirimi uprla. No, res da te osebno ne pozam, ampak po udejstvovanju na forumu in trdnih mnenjih sodeč, sem pač dobila tak vtis, da ti tega ne bi dopustila.

No, ne gre posploševati, ne vemo kakšna je situacija v resnici.

LP!

Love is in the air...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2005 10:30:21   
ZARA
Anede?? Men tud...sej v resnici bi jo najrajš utopila, ane Spljiš??

(odgovor članu Ajsha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2005 10:31:30   
CatJa
Ah, midva pa s svojimi bivšimi hodiva na morje, pa smučat, pa za Silvestrovo smo vsako leto skupaj, pa na fitnes, plavanje, tenis, da o vsakodnevnih kosilih in pijačkah ne govorim ........

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2005 10:34:13   
ZARA
user posted image  Ja,CatJa...Right.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2005 10:39:41   
Anonimen
Ne, ne bi je utopila, zakaj pa?
No ja, saj silvestrovali menda zdaj ne bomo skupaj. Ampak meni bo vseeno brez veze, če bo ona tukaj. Nastanjena pa bo pri tašči. A zdaj bo pa tamala pri nas silvestrovala, njena mamica, ki jo tako obožuje, da ne more sekunde brez nje, pa drugje in to 2 kilometra proč? To bo res brez veze, če bo tako. Saj enkrat sem se že razpizdila, ko je hotela priti za novo leto in zato takrat potem seveda obe, s tamalo vred, nista prišli. Pa še za kazen ta male potem februarja ni poustila k nam na počitnice, ampak sta šli na Tajsko. Tako sem imela potem kar malo slabo vest, ker očka svoje ljubljene hčerke ni videl niti rakrat, ko bi jo lahko. Toje res zelo hudo. Ma hude finte.
Kar pa obiskovanja prijetljev tiče, pa so mi takrat, pred leti, pač razložili da so se res ful dobro razumeli in da zakaj se pa sedaj ne bi mogli niti videti? Tudi oni so bili takrat, ko sta bila še skupaj, pri njej v Holandiji na počitnicah, pa se zdaj počutijo dolžne, da jo vsaj z obiskom počastijo. No ja, zdaj me o tem res ne bi več prepričali, takrat še točno nisem vedela, za kaj gre. Sem samo buljila kot tele v nova vrata, če se pa to res meni dogaja ali kaj. Saj tudi sama ne morem verjet, da se je res.

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2005 10:41:14   
Magi*
bivši so bivši, zaključeno pogalvje v tem pogledu. se pa poznamo in se tudi kdaj po naključju srečamo in takrat pač malo poklepetamo. moj bivši (ha ha, sva nehala pred več kot 10. leti) nam zdaj ureja neke birokratske zaplete okoli stanovanja, njegova bivša pa občasno poprosi za kakšno pomoč okoli računalnika. meni to ni nič takega, da bi morali komplicirat in delati iz muhe slona.

najbrž bi bilo drugače, če bi kdo od naju še vedno gojil kakšne drugačne odnose do bivše/ga, tako pa smo le dobri znanci.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.10.2005 12:30:20   
Margareta

Živjo živjo

adijo adijouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.10.2005 12:31:35   
Anonimen
Kja pa je s tabo? Vročina mogoče?

(odgovor članu Margareta)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.10.2005 12:37:33   
Ajsha
A ti prevedem:

Ko Margareta sreča bivšega tipa, mu reče ŽIVJO, in prav tako on njej odgovori ŽIVJO. In ko je uvod (ŽIVJO) zaključen, sledi nadaljevanje - Margareta reče ADIJO in bivši tip ji odvrne ADIJO. To je vse, kar si imata za povedat user posted image user posted image

Razumem, da zapisanega nisi razumela, Splišni, ker imaš pač smolo, da se tvojemu možu njegova bivša nonstop za vrat lima.

LP!

Love is in the air...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.10.2005 12:41:07   
Anonimen
Ma ne, nič se mu ne lima, smo izgleda, da imajo v Holadniji malo drugačne nazore o teh stvareh. Res se mi pa danes absolutno ne da nič premišljevati. Sem zelo, zelo zaspana. Grem po kavo.

(odgovor članu Ajsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nov jogi
nada56

Bi si privoščili dobro ležišče?

JA, zanj mi ni škoda denarja (61%)

JA, če so dobri plačilni pogoji (30%)

Ni pomembno kje spim (8%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!