Anonimen -> RE: Bivši partnerji (21.10.2005 10:39:41)
|
Ne, ne bi je utopila, zakaj pa? No ja, saj silvestrovali menda zdaj ne bomo skupaj. Ampak meni bo vseeno brez veze, če bo ona tukaj. Nastanjena pa bo pri tašči. A zdaj bo pa tamala pri nas silvestrovala, njena mamica, ki jo tako obožuje, da ne more sekunde brez nje, pa drugje in to 2 kilometra proč? To bo res brez veze, če bo tako. Saj enkrat sem se že razpizdila, ko je hotela priti za novo leto in zato takrat potem seveda obe, s tamalo vred, nista prišli. Pa še za kazen ta male potem februarja ni poustila k nam na počitnice, ampak sta šli na Tajsko. Tako sem imela potem kar malo slabo vest, ker očka svoje ljubljene hčerke ni videl niti rakrat, ko bi jo lahko. Toje res zelo hudo. Ma hude finte. Kar pa obiskovanja prijetljev tiče, pa so mi takrat, pred leti, pač razložili da so se res ful dobro razumeli in da zakaj se pa sedaj ne bi mogli niti videti? Tudi oni so bili takrat, ko sta bila še skupaj, pri njej v Holandiji na počitnicah, pa se zdaj počutijo dolžne, da jo vsaj z obiskom počastijo. No ja, zdaj me o tem res ne bi več prepričali, takrat še točno nisem vedela, za kaj gre. Sem samo buljila kot tele v nova vrata, če se pa to res meni dogaja ali kaj. Saj tudi sama ne morem verjet, da se je res.
|
|
|
|