Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Že pred časom sem dobila silikonski pekač v obliki piščančka, in ker se bliža velika noč bi jaz sedaj rada spekla tega piščančka, kar pa nimam izkušenj s peko v silikonskem pekaču se obračam na vas, prebrala sem že par nasvetov eni pravijo da ga je pred prvo uporabo treba namazati z oljem eni da ni treba nič naj ga namažem ali ne?
Kakšen poseben recept za biskvit pa ne rabi bit ne? V mislih imam marmorni kolač s tem da bom temno testo dala vmes da bo sprednja stran svetla.
oj! Jaz imam tudi silikonski pekac za potico,marmorni kolač,,,, a sem razočarana k se mi nanj vse prime in nikar ne morem potem kolača lepo vzeti iz njega ,pa sem ga tudi ze predhodno namazala pa ni rezultata ,tudi segrela sem ga ko sem ga rabila a za vsakič se mi biskvit prime nanj.PROSIM TUDI JAZ ZA NASVET. Lep prijeten dan vsem