Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 28.3.2010 22:10:53
|
|
|
|
TomTaylor
|
bv
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 28.3.2010 22:20:09
|
|
|
|
eternety
|
talent da un sintisajzr prvleče gor Tisto se tud meni ni zdelo vredno, da gre naprej. Se mi je zdelo, da so ga bolj iz heca dali naprej.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 28.3.2010 22:37:02
|
|
|
|
Ribica **
|
Kdo pa je Benjamin? A wannabe M. Jackson? Meni ni bil nic posebnega, ce je govora o njem
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 28.3.2010 22:37:34
|
|
|
|
rija
|
danes je mož slučajno preklopil na te talente in me klical, ker je bil gori en prekmurec z brki in klaviaturo.....ker je ta igral v gostilni, kjer sem praznovala 30 RD... no, ko smo se malo sprostili....smo mu pobrali instrumente in ga naterali.... in naprej peli sami zdaj pa gre tu v drugi krog....mater, bi se kar prijaviti mogla sicer pa... a tale oddaja je vredna razburjanja đizs...
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 28.3.2010 22:38:44
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR Kdo pa je Benjamin? A wannabe M. Jackson? Meni ni bil nic posebnega, ce je govora o njem še najboljši je bil oni žongler.....ma koji Benjami....one in de ziljn....
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 9:14:01
|
|
|
|
nynna
|
Meni se tudi ni zdel nič posebnega, sicer simpatičen pa nič več.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 10:19:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 10:29:00
|
|
|
|
uškinamama
|
Včeraj sem gledala zadnje tri nastopajoče . Če so tej prišli na male zaslone kakšni so bili tisti , ko se že prej izpadli?
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 10:36:52
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil.... una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike.... E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju.
< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 29.3.2010 10:37:11 >
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 11:26:46
|
|
|
|
bosukotu
|
Vse to je samo igra. Pop TV-ju je važno samo to, da je velika gledanost. Talentov pa je zelo malo, več je takih, ki si želijo 5 min slave.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 11:37:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil.... una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike.... E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju. Podpis. Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala. Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!"
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 11:50:26
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil.... una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike.... E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju. Podpis. Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala. Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!" Ja, zdaj je mamica dosegla da gre sinko naprej...jutri bo mamico poskrbela ,da
|
|
[Brisano sporočilo] 29.3.2010 12:13:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 12:17:18
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pomojem ta ista mama hodi tudi v šolo okol profesoric za vsako 4-ko jokat in prosit, naj mu dajo se eno sanso za 5. ker mali je reeees sposoben in pameten in ohinsploh odličnjak !
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 12:22:55
|
|
|
|
Teya D.
|
Nekaj je res bilo talentov, ostali so bolj s heca...zame so ok, če ne drugega se vsaj nasmejiš malo. Kar se tiče žirantov so res strogi, saj prav je tak. Naj zmaga najboljši.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 12:29:56
|
|
|
|
krtačka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pomojem ta ista mama hodi tudi v šolo okol profesoric za vsako 4-ko jokat in prosit, naj mu dajo se eno sanso za 5. ker mali je reeees sposoben in pameten in ohinsploh odličnjak ! sm enako pomislila hehe, ta mama je res mal obsedena. Drgač pa roko na srce si mali zasluži drugi krog, ker je lepo pel. Zmagovalec ni, 2. krog si pa zasluži. Res, če si un s sintesajzerom zasluži, si tut ta.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 12:58:17
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtačka sm enako pomislila hehe, ta mama je res mal obsedena. Drgač pa roko na srce si mali zasluži drugi krog, ker je lepo pel. Zmagovalec ni, 2. krog si pa zasluži. Res, če si un s sintesajzerom zasluži, si tut ta.
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 13:14:23
|
|
|
|
Urshy78
|
meni je bil pa zmagovalec un stric s cigareto
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 16:17:27
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka to sam zato k hoče uponašat..pa mu ne ratuje naibol-.-!! jaoo dobr da mene ni blo tm jst bi se že ene parkrat orng drla dol na Brančija...sploh pa zdle ze pred TVjom mi je ziuc tok dvignu!! a spustil so unga tastarga naprej k pa res ne vem kje je talent da un sintisajzr prvleče gor..ful majo dvojna merila... ena punca je ful lepo zapela en komad, sicer v japonscini in, ker je kao noben ni razumeu so jo poslal domou.. a en dec je pa z italjanskim komadom lahko prsu naprej...da o tistem raperju-"kvazi" ne govorim.. škoda živcev
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 16:39:02
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil.... una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike.... E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju. Podpis. Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala. Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!" My thoughts exactly!
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 29.3.2010 19:22:41
|
|
|
|
alda
|
ujela le MJ in špico, ker sem čakala na Zvezde na sodišču in kaj lahk rečem če lahk se podpišem pod vse spodaj povedano: IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj IZVIRNO SPOROČILO: zivepo ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil.... una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike.... E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju. Podpis. Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala. Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!" My thoughts exactly!
< Sporočilo je popravil alda -- 29.3.2010 19:23:57 >
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 30.3.2010 21:14:16
|
|
|
|
StrawberrY
|
Res škoda, da je spet en "sonček" dobil zaradi pretirane materine agresivnosti še eno priložnost.
|
|
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 30.3.2010 21:26:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Res škoda, da je spet en "sonček" dobil zaradi pretirane materine agresivnosti še eno priložnost. pa sej po svoje je pa čist kul. Bo mama še enkrat na realna tla padla. Sam otrok se mi pa zdaj smili. Uboga marioneta.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 30.3.2010 21:27:31 >
|
|
RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!! 30.3.2010 21:43:59
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Men se tudi ni zdelo, da bi imel mali dober glas. Pa sem mislila, da samo jst nimam posluha, ampak zdej vidim, da nas je kar nekaj takih. Mama pa... No coment... No, sicer men bi blo tudi hudo, če bi gledala sina tam razočaranega. Samo, če so se odločili, da grejo tja, bi morali znati sprejeti tudi možnost, da so drugi boljši. Izven teme sicer, ampak mi je pa ta mama huda asociacija na enga tipa, ki je enkrat imel pri nas razgovor - pa me je njegova mama tik "pred zdajci" poklicala, da je povedala, da bo sin malo zamudil.... Mami vse zrihta!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?