|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Benjamin je raztural na slo. talentu!!
28.3.2010 22:05:14   
čipka
to sam zato k hoče uponašat..pa mu ne ratuje naibol-.-!! jaoo dobr da mene ni blo tm jst bi se že ene parkrat orng drla dol na Brančija...sploh pa zdle ze pred TVjom mi je ziuc tok dvignu!! a spustil so unga tastarga naprej k pa res ne vem kje je talent da un sintisajzr prvleče gor..ful majo dvojna merila... ena punca je  ful lepo zapela en komad, sicer v japonscini in, ker je kao noben ni razumeu so jo poslal domou.. a en dec je pa z italjanskim komadom lahko prsu naprej...da o tistem raperju-"kvazi" ne govorim..

my little babygirl - moja največja sreča
-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Benjamin je raztural na slo. talentu!!
28.3.2010 22:10:53   
TomTaylor
bv

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.3.2010 22:20:09   
eternety
talent da un sintisajzr prvleče gor

Tisto se tud meni ni zdelo vredno, da gre naprej. Se mi je zdelo, da so ga bolj iz heca dali naprej.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.3.2010 22:37:02   
Ribica **
Kdo pa je Benjamin? A wannabe M. Jackson? Meni ni bil nic posebnega, ce je govora o njem user posted image

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.3.2010 22:37:34   
rija
danes je mož slučajno preklopil na te talente in me klical, ker je bil gori en prekmurec z brki in klaviaturo.....ker je ta igral v gostilni, kjer sem praznovala 30 RD...

no, ko smo se malo sprostili....smo mu pobrali instrumente in ga naterali....user posted image user posted image user posted image  in naprej peli samiuser posted image user posted image

zdaj pa gre tu v drugi krog....mater, bi se kar prijaviti moglauser posted image user posted image user posted image

sicer pa...

a tale oddaja je vredna razburjanjauser posted image

đizs...user posted image

...vox populi...

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.3.2010 22:38:44   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Kdo pa je Benjamin? A wannabe M. Jackson? Meni ni bil nic posebnega, ce je govora o njem user posted image

še najboljši je bil oni žongler.....ma koji Benjami....one in de ziljn....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2010 9:14:01   
nynna
Meni se tudi ni zdel nič posebnega, sicer simpatičen pa nič več.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 10:19:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2010 10:29:00   
uškinamama
Včeraj sem gledala zadnje tri nastopajoče user posted image . Če so tej prišli na male zaslone kakšni so bili tisti , ko se že prej izpadli?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.3.2010 10:36:52   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil....
una Luciennee se je pa jokala.... Mat je pa enki vreščala iz publike....

E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 29.3.2010 10:37:11 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 10
29.3.2010 11:26:46   
bosukotu
Vse to je samo igra. Pop TV-ju je važno samo to, da je velika gledanost.
Talentov pa je zelo malo, več je takih, ki si želijo 5 min slave.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.3.2010 11:37:54   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

ja vizualno mu je res bil podoben, angleščina je bila ok, ampak glas/petje pa ni bilo glih neki da dol padeš.... ampak kot je Branko reku taka točka ni za finale.... on prekmurec je pa bil da se mu mal smejiš, in tudi jaz sem dobila občutek da so iz fore naprej spustil....

E, to - meni je bilo pa to za bruhat. ZA BRUHAT. Pa kaj je s to žensko, mislim mali je šel malo glumit MJ, pa pač ni bil za dol padit, itak da ne, glas daleč od fenomenalnega. Preobleče se lahko pa menda čist vsak, no. Mama pa zadaj revolucija zganja. Bravo, res. Dobr bo sine vidu, kaj je važno v življenju.

Podpis.

Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala.user posted image Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!"

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.3.2010 11:50:26   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Podpis.

Meni je bil pa prav BV. Maškara. In nimam pojma, zakaj je bjonda sploh jokala.user posted image Mama je pa tut tak vik in krik zganjala, da sem si prav rekla: "pa ta ni normalna!"

Ja, zdaj je mamica dosegla da gre sinko naprej...jutri bo mamico poskrbela ,da 

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 12:13:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2010 12:17:18   
*miska.mcc*
pomojem ta ista mama hodi tudi  v šolo okol profesoric za vsako 4-ko jokat in prosit, naj mu dajo se eno sanso za 5. ker mali je reeees sposoben in pameten in ohinsploh odličnjakuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2010 12:22:55   
Teya D.
Nekaj je res bilo talentov, ostali so bolj s heca...zame so ok, če ne drugega se vsaj nasmejiš malo.
Kar se tiče žirantov so res strogi, saj prav je tak. Naj zmaga najboljši.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.3.2010 12:29:56   
krtačka
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

pomojem ta ista mama hodi tudi  v šolo okol profesoric za vsako 4-ko jokat in prosit, naj mu dajo se eno sanso za 5. ker mali je reeees sposoben in pameten in ohinsploh odličnjakuser posted image !

sm enako pomislila hehe, ta mama je res mal obsedena.
Drgač pa roko na srce si mali zasluži drugi krog, ker je lepo pel. Zmagovalec ni, 2. krog si pa zasluži. Res, če si un s sintesajzerom zasluži, si tut ta.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2010 12:58:17   
čipka
IZVIRNO SPOROČILO: krtačka

sm enako pomislila hehe, ta mama je res mal obsedena.
Drgač pa roko na srce si mali zasluži drugi krog, ker je lepo pel. Zmagovalec ni, 2. krog si pa zasluži. Res, če si un s sintesajzerom zasluži, si tut ta.

user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.3.2010 13:14:23   
Urshy78
meni je bil pa zmagovalec un stric s cigareto user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2010 16:17:27   
Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

to sam zato k hoče uponašat..pa mu ne ratuje naibol-.-!! jaoo dobr da mene ni blo tm jst bi se že ene parkrat orng drla dol na Brančija...sploh pa zdle ze pred TVjom mi je ziuc tok dvignu!! a spustil so unga tastarga naprej k pa res ne vem kje je talent da un sintisajzr prvleče gor..ful majo dvojna merila... ena punca je  ful lepo zapela en komad, sicer v japonscini in, ker je kao noben ni razumeu so jo poslal domou.. a en dec je pa z italjanskim komadom lahko prsu naprej...da o tistem raperju-"kvazi" ne govorim..

škoda živcev user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.3.2010 16:39:02   
Klaudia

Podpis.

My thoughts exactly!

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 21
29.3.2010 19:22:41   
alda
ujela le MJ in špico, ker sem čakala na Zvezde na sodišču in kaj lahk rečem user posted image
če lahk se podpišem pod vse spodaj povedano:

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Podpis.

My thoughts exactly!

< Sporočilo je popravil alda -- 29.3.2010 19:23:57 >

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.3.2010 21:14:16   
StrawberrY
Res škoda, da je spet en "sonček" dobil zaradi pretirane materine agresivnosti še eno priložnost.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 23
30.3.2010 21:26:46   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

Res škoda, da je spet en "sonček" dobil zaradi pretirane materine agresivnosti še eno priložnost.

pa sej po svoje je pa čist kul. Bo mama še enkrat na realna tla padla. Sam otrok se mi pa zdaj smili. Uboga marioneta.

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 30.3.2010 21:27:31 >

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 24
30.3.2010 21:43:59   
K_a_t_i
Men se tudi ni zdelo, da bi imel mali dober glas. Pa sem mislila, da samo jst nimam posluha, ampak zdej vidim, da nas je kar nekaj takih.

Mama pa... No coment... No, sicer men bi blo tudi hudo, če bi gledala sina tam razočaranega. Samo, če so se odločili, da grejo tja, bi morali znati sprejeti tudi možnost, da so drugi boljši. Izven teme sicer, ampak mi je pa ta mama huda asociacija na enga tipa, ki je enkrat imel pri nas razgovor - pa me je njegova mama tik "pred zdajci" poklicala, da je povedala, da bo sin malo zamudil.... Mami vse zrihta!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?