|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beli zobje
12.8.2010 19:53:20   
sonček33
poznate kakšne "domače" trike za bolj bele zobe?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beli zobje
12.8.2010 20:13:27   
rožica2

zmešaš pecilni,mal sode bikarbone,ščep soli pa mal vode-sm probala enkrat je šlo mal dol,sam so me pa še pol dva dni pekle dlesni.user posted image drugač pa naj bi tud sam pecilni pomagal da si enkrat na teden zdrgneš zobe.
drugače pa mene tud firbec matra kolk kej delujejo razni ti pripomočki ki so od topšopa pa beljenje?je katera probala?me je mikalo da bi si šla pobelit k zobarju ,bi pač dala 500e,sam bi rada enga vidla kake zobe ma ko si jih je dal pobeli pred parimi leti?!da nebi pol čez 10let mela gnile zobe

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2010 21:19:43   
principessablu
jaz sem si jih dala par let nazaj,rezultat fenomenalen,ampak zelo hitro se obarvajo nazaj,sploh če si kadilec...

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2010 14:31:00   
rožica2

a je katera probala white light(nevem če sm prav napisala),ko je reklama da pobeli zobe v 10minutah stane pa okrog 40e?

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2010 17:51:13   
m_o_i
kupi samo tisto, za kar ti bo rekla ZNANA oseba, da je OK (moje skromno mnenje)

hebes TV in take reklame...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2010 19:31:17   
carbene
Moji zobje se tudi ravno ne svetijo v temi od silne beline, vendar me je uporabe kakršnihkoli belilnih sredstev za zobe strah, ker bi si skoraj sigurno uničila že tako precej ubogo sklenino. Tako da previdno s temi zadevami.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2010 21:41:46   
Dadi
Sem in tja si jih podrgnem s soljo...najboljša je tista groba kao neka "zdrava sol" se ji reče.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu carbene)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2010 13:37:53   
m_o_i
takole je: NOBENI zobje niso NARAVNO beli; naravna barva zob je rahlo rumenkasta in to je dejstvo!
OK, eno je, da se pozna, ce pijes kavo, kadis ipd.(to se ocisti z zob pri zobozdravniku z odstranjevanjem zobnega kamna in "peskanjem") ampak to, da naj bojo zobje beli, je pa spet neka marketinska poteza....

moja zobozdravnica zob ne beli, ker se zobje s tem unicujejo (in zgornja razlaga je pravzaprav njena)-kemicna "obdelava" sklenine definitivno ima posledice.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime
Meggi

Katero ime bi izbrali za fantka?

Marcel (20%)

Žiga (43%)

Anej (37%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!