Beli zobje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

sonček33 -> Beli zobje (12.8.2010 19:53:20)

poznate kakšne "domače" trike za bolj bele zobe?

rožica2 -> RE: Beli zobje (12.8.2010 20:13:27)

zmešaš pecilni,mal sode bikarbone,ščep soli pa mal vode-sm probala enkrat je šlo mal dol,sam so me pa še pol dva dni pekle dlesni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]drugač pa naj bi tud sam pecilni pomagal da si enkrat na teden zdrgneš zobe.
drugače pa mene tud firbec matra kolk kej delujejo razni ti pripomočki ki so od topšopa pa beljenje?je katera probala?me je mikalo da bi si šla pobelit k zobarju ,bi pač dala 500e,sam bi rada enga vidla kake zobe ma ko si jih je dal pobeli pred parimi leti?!da nebi pol čez 10let mela gnile zobe

principessablu -> RE: Beli zobje (12.8.2010 21:19:43)

jaz sem si jih dala par let nazaj,rezultat fenomenalen,ampak zelo hitro se obarvajo nazaj,sploh če si kadilec...

rožica2 -> RE: Beli zobje (14.8.2010 14:31:00)

a je katera probala white light(nevem če sm prav napisala),ko je reklama da pobeli zobe v 10minutah stane pa okrog 40e?

m_o_i -> RE: Beli zobje (14.8.2010 17:51:13)

kupi samo tisto, za kar ti bo rekla ZNANA oseba, da je OK (moje skromno mnenje)

hebes TV in take reklame...

carbene -> RE: Beli zobje (14.8.2010 19:31:17)

Moji zobje se tudi ravno ne svetijo v temi od silne beline, vendar me je uporabe kakršnihkoli belilnih sredstev za zobe strah, ker bi si skoraj sigurno uničila že tako precej ubogo sklenino. Tako da previdno s temi zadevami.

Dadi -> RE: Beli zobje (14.8.2010 21:41:46)

Sem in tja si jih podrgnem s soljo...najboljša je tista groba kao neka "zdrava sol" se ji reče.

m_o_i -> RE: Beli zobje (15.8.2010 13:37:53)

takole je: NOBENI zobje niso NARAVNO beli; naravna barva zob je rahlo rumenkasta in to je dejstvo!
OK, eno je, da se pozna, ce pijes kavo, kadis ipd.(to se ocisti z zob pri zobozdravniku z odstranjevanjem zobnega kamna in "peskanjem") ampak to, da naj bojo zobje beli, je pa spet neka marketinska poteza....

moja zobozdravnica zob ne beli, ker se zobje s tem unicujejo (in zgornja razlaga je pravzaprav njena)-kemicna "obdelava" sklenine definitivno ima posledice.

Stran: [1]