|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beli tok
13.8.2005 10:22:15   
morska deklica
Vsebina se mogoče ne ujema s tem forumom pa vendar.Pred kakim letom sem imela izredno močan beli tok,tako da sem morala nositi vložke.Sedaj se je stanje sicer izboljšalo,pa vendar mi malo zaudarja.Naj povem še,da redno skrbim za higieno,zudi po večkrat na dan.A je imela katere podobne izkušnje,in kako je rešila situacijo?Me namreč izredno moti,poleg tega pa tudi nisem sproščena,ko sva s partnerjem intimna.Lahko počljete tudi na "privat".
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Beli tok
13.8.2005 10:53:53   
Katjusa
Pozdravljena!

Ce ti izcedek zaudar a lahko pomeni da ghre za kako vnetje zato ti priporocam obisk pri ginekologu! Nekatere poskusajo tudi s tamponi namocenimi v navadni jogurt sam ti ne vem povedat ce pomaga al ne k svojih izkusenj nimam s tem!

Lep pozdrav in postimaj se cimprej:)

Katja

(odgovor članu morska deklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Beli tok
13.8.2005 11:00:35   
moni30
Jaz imam podoben problem že več let. Ne vem kdaj sem bila nazadnje brez dnevnega vložka. Velikokrat sem imela razna vnetja in bakterije, potem sem se pa le vsedla z G. in se konkretno pogovorila. Tako mi je rekla: beli tok ni nujno znak za vnetje (naj bi bil normalen pojav, razen če je čudne barve, zaudarja ali srbi), pojavi se lahko ravno zaradi nošenja dnevnih vložkov, ker ne prepuščajo zraka (no jaz sem to tako rešila, da kupujem tiste z oznako "air", ti nimajo folije in prepuščajo zrak), naslednja stvar pa je intimna higiena (lahko je je preveč ali premalo; pri meni gre bolj za preveč kot za premalo, ampak si ne morem pomagat) in pa ne smeš nosit preozkih oblačil (torej preozkih hlač, tangic-najboljše je bombažno spodnje perilo).

No jaz sem se vnetij sicer rešila, beli tok pa ostaja. To da te moti pri intimnosti ti verjamem, ampak se mi zdi da je to bolj naš problem kot pa problem naših :love:. Se mi zdi da preveč potenciramo, oni pa sploh ne opazijo, sicer pa je normalno, da takrat moraš biti vlažna :) (vprašanje če je tisto takrat sploh beli tok).

Madona sem se razpisala. Upam da sem ti vsaj malo pomagala, če druga ne vsaj veš da nisi edina.

Aja, pa gel za intimno nego si kupi (vzdržuje Ph sluznice), dobiš ga pa v vsaki drogeriji ali lekarni. Zdaj bi naj bil najboljšo Multi Gyn, je pa tudi dražji od nekaterih drugih (npr. Carefree, Lactacyd Femina ...).

LP Moni

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Beli tok
13.8.2005 11:03:28   
morska deklica
Sem že bla pri G pa je rekla da ni vnetja(bris)mi je pa dala ene svečke(ne vem kako se jim reče)sam kej velik bolš ni blo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Beli tok
13.8.2005 11:05:21   
morska deklica
Tudi gel sem kupila(od Neutro roberts)je pa res ,da ga uporabljam šele 7 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Beli tok
13.8.2005 11:06:19   
mihi78
pozdravljena!
če se tvoje težave vlečejo res že tako dolgo, bi bilo dobro, da se oglasiš pri svojem G.
jaz sem imele velike težave z izcedkom, ko sem še jemala KT (pa nobene mi niso odgovarjale, sem kar vmes med jemanjem že začela krvavet zato mi je predpisoval vedno močnejše in me opozoril, da bi to znalo izcedke in vnetja še poslabšat :(:( zato sem se odločila, da jih več ne bom jemala).
a si poskusila z mili za intimno nego? (lactacyd femina, nivea, dove pa saj jih je veliko).
upam, da se boš te nadloge kmalu rešila!
LP :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Beli tok
13.8.2005 11:12:12   
morska deklica
Kot sem že rekla sem bla pri G,pa je rekla,da je možno ta se to pojavi od vode(klor pa to).Me pa vsaj malo potolaži to,da vem,da nisem edina s to :hudicek:.
Hvala punce.:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Beli tok
13.8.2005 11:38:44   
skvo
Morska deklica,
pri težavah z belim tokom si lahko pomagaš z rmanom.
Skuhaš rmanov čaj, ga ohladiš, da ni prevroče in se potem spodaj umiješ.
Lahko pa si narediš parno kopel in sicer ne prevročo; tako, kot jo narediš če si prehlajen iz kamilic; jo narediš tudi za spodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Beli tok
13.8.2005 12:03:09   
Nyah*
Tudi jaz sem ena tistih, ki se je nekaj let borila z belim tokom. Nekajkrat je bilo res vnetje, drugace pa sem si pomagala tako, da se NE umivam z navadnimi mili, umijem se zjuraj in zvecer z intimnimi milom (Bionsen mi recimo ni pasal, me je srbelo,zdaj mam navadni dove, pa je kul), uporabljam air mini vlozke Alldays- ceprav so res malo drazji, samo meni so vredni dnarja-, pa je veliko bolje. Prej je bilo res hudo, sedaj je stvar ze kar super zadovoljiva:bravo::bravo::bravo:.

Upam, da se kmalu "pocajtas" :rozica::rozica::rozica:.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Beli tok
13.8.2005 13:42:13   
Anonimen
Pozdravljena!
Veliko so ti napisale moje predhodnice, mogoče še od mene kakšen nasvet. Tudi sama imam že več let problem z belim tokom, pride in izgine, močnejši se mi pojavi vsake tri mesece nekako. Moja G. je rekla, da imamo pač ene ženske bolj občutljivo sluznico in naj se sprijaznim, da se mi bo večkrat ponavljalo, da ga ne bom popolnoma odpravila.
Najprej glede umivanja: higiena je nujnaq, seveda, vendar je povsem dovolj enkrat na dan, ker večkratno dnevno umivanje naredi sluznico še bolj suho in uničuje njeno naravno kislost. pravtako ni dobro izpiranje nožnice.
Meni je G. svetovala, naj se samozdravim z jogurtom, ker bi bila drugače vsak teden lahko pri njej. V nožnici se nahaja več različnih stvari, za kislost nožnice skrbijo bakterije lactidus bacillus, ki so torej dobre bakterije. Pravtako ima vsaka ženska v sebi tudi prisotne glivice, ki so večinoma glavne povzročiteljice belega toka. V zdraven okolju ne delajo problemov, se pa nesorazmerno razširijo, če se ustvari njim prijetno okolje, torej da se poruši naravna kislost, da jim je toplo, da ni kisika. Jogurt vsebuje prav bakterije lactidus bacillus in pomaga vzpostaviti naravno kislost. G. je rekla, da lahko uporabim tudi limonin sok ali navaden kis, važno, da je kislo. Meni se zdi jogurt najboljši.
Paziti moraš na obleko, da je iz naravnih materialov, da ne nosiš sintetičnih hlačnih nogavic,...

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Beli tok
13.8.2005 22:03:31   
Sulfinija
Ojla!!!

Tudi sama sem se kar nekaj let borila s to nadležno zadevo vnetji,izcedki,...In glej ga zlomka povzročilo mi je zamašen jajcevod tako mi je rekla moja G to je bla posledica.
Svetujem ti bombažno spodnje perilo,ne nosit tangic in ne preozkih hlač.
Izogibaj se klornati vodi,kopanje v bazenih in ne uporabljal odišavljenih šamponov samo za intimno nego,lahko tudi take robčke,ne umivaj si lasov v vodi,ko se sediš in se kopaš vse to zadevo poslabša.Ne umivaj se preveč enkrat na dan čist dovolj,bolj se boš umivala bolj se ti bo slbšalo saj se glivicam paše prav mokro in se tam največ razmnožujejo.Probaj si namočit tampon v kislo mleko in ga dve uri imej notri v nožnici bopš videla kmalu bo bolje.
Lahko ti da canesten svečke in krema obstaja,meni to ni prijelo in mi je dala neke svečke opodobne želeju in od takrat je tudi ta nadležna zadeva izginila od mene in mi je pustila žal posledica vendar mi jih je hsg odpravil.

Pa veliko sreče in javi kako si rešila to nadležno zadevo.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Beli tok
16.8.2005 10:42:48   
biba77
Se pridruzujem ze napisanemu.

Lahko pa dodam se: na pH noznice vpliva tudi prehrana.
In tako meni, npr. nic kaj ne pase, ce pojem prevec sladkega ali oglj. hidratov.
Pa to ni zdaj ena reklama za hujsanje, ampak dejansko dobim vnetja socasno z vecjo kolicino zauzite "sladkobe", tako da... Razmisli, ce je pri tebi tudi tako.

:miska:

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!